•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

ÁSZF

Rendelés a kívánsága szerint

1. Szállítás és szállítási költségek

a. Németországon belül
A weboldalunkon feltüntetett árak nem tartalmazzák a szállítást. A szállítási díjakkal kapcsolatos további információk a https://www.rosebikes.hu/shipping címen találhatók. A szállítási díjak külön megjelennek a bevásárlókosárban a fizetés előtt. A Vevő viseli a szállítási költségeket, hacsak a megrendelés nem esik az ingyenes szállítás hatálya alá.

b. Szállítás nem EU-országokba
Nem Európai tagországokba történő szállítások során vámok és adók léphetnek fel a behozatalnál. A vám- és importelőírásokkal kapcsolatos szabályozást a helyi ipar- és kereskedelmi kamarában vagy a vámhivatalban tudhat meg. 
Figyelem: Minden az EU-val kötött globális szabadkereskedelmi megállapodásnak megfelelően: a ROSE Bikes nem hivatalos exportőr, és nem határoz meg semmilyen pozitív kedvezményt a számlán.


2. Fizessen igényének megfelelően

- bankkártya: Ügyfeleinknek lehetősége van Mastercard, American Express vagy VISA bankkártyájukkal fizetni. Adja meg a rendelés során a kártyájának számát, biztonsági kódját és érvényességi dátumát. A rendelés értékét a szállítás időpontjában terheljük a kártyájára.

- előrefizetés:
Kérjük, a teljes rendelési összeget utalja az ügyfél- ill. a számlájának száma megadásával, teljes nevével és a lakóhelyének megadásával a számlánkra.
Kérjük, vegye figyelembe a szállítási költségeket az átutalás során.

Stadtsparkasse Bocholt
IBAN: DE 02 4285 0035 0000 1352 51
SWIFT/BIC: WELADED1BOH
Markt 8
46399 Bocholt

- PayPal: Fizessen biztonságosan, gyorsan és egyszerűen a PayPal számlájával. Ha még nincs PayPal számlája, akkor ezt pillanatok alatt megteheti: Jelentkezzen be a http://www.paypal.de/anmeldung alatt és kapcsolja össze a bankkártyáját vagy hitelkártyáját a PayPal számlájával és máris használhatja a PayPal-t fizetésre. (PayPal fizetés csak Európában lehetséges. Csak online-rendelés lehetséges.)


3. JÓTÁLLÁS ÉS GARANCIA

3.1
A jótállási időszak alatt bekövetkezett hiba esetén, a megvásárolt tétel hibáira vonatkozó törvényes joga van a vásárlónak a javításra, cserére vagy visszatérítésre. Emellett igényelheti a vételár csökkentését, a vásárlási szerződéstől való elállást vagy a károk, teljesítmény kiesés, valamint a törvényes előírásoknak megfelelő költségveszteség megtérítését.

Fontos megjegyzés: Ha kerékpárt vásárolt tőlünk, köteles a teljes kerékpárt visszajuttatni a garancia igényléséhez, nem csak a hibás alkatrészeket. Csak akkor tudjuk ellenőrizni, hogy a jótállási igény jogi követelményei teljesülnek-e.

3.2
Emellett bizonyos termékekre további garanciát biztosítunk. Ezek a garanciák a vásárló törvényes jogain túl vállalt kötelezettségekként vonatkoznak ránk, mint szerződéses partnerére. Használt termékek esetén a vásárlástól számított 1 év garanciát vállalunk, az összes többi termék esetén 2 év, beleértve a javításokat is.

a. ROSE garancia ROSE kerékpárokhoz és ROSE villákhoz
A ROSE kerékpárja átfogó garanciacsomagot tartalmaz. 2 éves garanciát vállalunk minden alkatrészre, és 10 éven belül megjavítunk minden törött küllőt a ROSE és Xtreme kerekek és az Ön specifikációja szerint kerékpárjába épített kerekek esetén (nem gyári komplett kerekek) a garancia alapján. A megvásárlást követő 6 éven belül minden törött ROSE vázat és törött ROSE villát cserélünk. Ez a garancia azonban nem terjed ki a festett vagy az anodizált felület károsodására, elszíneződésére (például az UV-sugárzás által okozott elszíneződésre), valamint az össz-teleszkópos kerékpárok esetén csapágyak vagy váltófülek károsodására. Más, a vázba nem tartozó csapágyak (például alsó konzolok és kormány) szintén nem tartoznak a garancia hatálya alá. Ez a garancia csak az első tulajdonosra vonatkozik. A termékeket a garancia időtartama alatt jogos követelések esetén javítjuk vagy visszatérítjük. Az összes további igény kizárható. Csere esetén egy hasonló ROSE vázat vagy ROSE villát kínálunk, ha nincs azonos ROSE váz / ROSE villa. Ebben az esetben nincs jogosultsága az eredeti váz igénylésére vagy a nem kompatibilis alkatrészek cseréjére. Ez a garancia nem fedezi a normál kopás, a nem rendeltetés szerű használat, a balesetek vagy a nem megfelelő szerelés által okozott károkat. Ezen túlmenően ez a garancia nem terjed ki az esetleges károkra, amelyek a kerékpár vagy a villa nem megfelelő karbantartásának vagy tisztításának következtében merül fel. Ezeket az ajánlásokat megtalálja „Karbantartási terv”-ben (lásd a kézikönyv 8. fejezetét). Kérjük, tartsa meg a számlát, mivel ezzel igazolhatja garanciát, és a vásárlás napját, a garanciaidő kezdetét. Természetesen kifizetjük a szállítási és összeszerelési költségeket az indokolt garanciális igényekre.

b. A ROSE vázak, ROSE villák és egyes ROSE kerekek cseréje
Ha a ROSE váz, a ROSE villa vagy a ROSE kerék, ami a ROSE Crash Replacement programunkban szerepel, baleset vagy esés miatt sérül, a vásárlástól számított hat éven belül, azonos vagy hasonló ROSE vázat, ROSE villát vagy ROSE kereket ajánlunk fel Önnek az aktuális ár 50% -ért. Németországon belül ingyenesen elszállítjuk a ROSE vázat, ROSE villát, ROSE kerékpárt vagy a ROSE kereket, és ingyenesen elküldjük a csere ROSE kerékpárt, a ROSE villát vagy a ROSE vázat vagy a ROSE kereket az Ön által megadott címre. Ha Németországon kívül lakik, akkor csak a kiszállítási költségeket számoljuk fel. Igény esetén, az új ROSE vázat összeszereljük 100 Euró ellenében. Ez a garancia csak olyan károkra vonatkozik, amelyek nem tartoznak a kiegészítő biztosítás alá. Csere esetén egy hasonló ROSE csere vázat, villát vagy kereket kínálunk, ha nincs azonos típus. Ebben az esetben nincs jogosultsága az eredeti váz igénylésére vagy a nem kompatibilis alkatrészek cseréjére. A cserélt, hibás alkatrészek - különösen a vázak, villák és kerekek - tulajdonjoga a Crash Replacement igénylés feldolgozása után átadásra kerül a ROSE Bikes GmbH-nak. A cserélt alkatrészeket, kereteket, villákat és kerekeket saját költségünkön megfelelően ártalmatlanítjuk.

c. Gyártói garanciák és kereskedelmi garanciák
Minden kifejezetten meghatározott garancia további gyártói garanciát vagy kereskedelmi garanciát jelent. A garancia típusa a termékoldalon található. A kiegészítő gyártói garanciák vagy kereskedelmi garanciák nem fedik a kopás és a nem rendeltetésszerű használatból eredő hibákat (kivéve, ha a termékoldalon másként szerepel). A garancia igényléséhez kérjük, küldje el a hibás terméket a vásárlási igazolással és a hiba leírásával: ROSE Bikes GmbH, 46393 Bocholt, Németország címre.

Fontos megjegyzés: Ha teljes kerékpárt vásárolt tőlünk, akkor köteles visszaküldeni a teljes kerékpárt a garancia igényléséhez, és nem csak a hibás alkatrészeket. Csak akkor tudjuk ellenőrizni, hogy teljesülnek-e a garanciális követelésre vonatkozó jogi követelmények.

4 . Vásárlás kívánság szerint

a. Visszatérítési szabályzat
A megkapott árut indoklás nélkül egy hónapon belül visszaküldheti. A határidő kezdete ennek az információnak írásbeli közlésével kezdődik (pl. levél, fax, e-mail), de nem az áru megérkezte előtt (ismétlődő áruk esetében az első részszállítmány előtt). A határidő addig sem veszi kezdetét, amíg nem teszünk eleget információs kötelezettségeinknek 246. cikkely 2. § kapcsán az 1. § és 2 EGBGB szerint valamint kötelezettségeinknek § 312g 1 bekezdés 1 cikkely BGB kapcsolatban a 246. § 3. EGBGB-vel. Csak akkor, ha nem szállítható csomagban a termék (pl. terjedelmes áruk) tudjuk a visszaküldés igényét írásos formában elfogadni. A határidő betartásához a termék időben történő elküldése, vagy a visszavétel írásos jelzése szükséges. A visszaküldés minden esetben saját kockázatra és költségre történik. Egyedi készítésű termékek a visszaküldés alól ki vannak zárva. A visszaküldés ill. a visszaküldési kérelem a következő címre küldendő: ROSE Bikes GmbH, Kundenservice, Schersweide 4, 46395 Bocholt, Tel. +49 28 71/27 55 55; E-Mail: customerservice@rosebikes.com  - Lemondott rendelés száma -

Visszaküldés következményei
Abban az esetben ha eredményes visszatérés megy végbe, mindegyik fél köteles a kapott teljesítmények visszaszolgáltatására, adott esetben a használatból származó előnyök visszatérítésére. Az áru romlása és az áruból származó előnyöket csak, akkor köteles megtéríteni, ha az a használatból ered és ez túllépi az áru működésképességének határát. A "működésének tesztelése" alatt az áru olyan kipróbálását értjük, mely az üzlethelységben is lehetséges/szokásos. Elkerülhető a kártérítési kötelezettség mennyiben elkerüli a termék állagában történő romlást úgy, hogy nem úgy kezeli mint a saját tulajdona és mindennel felhagy, ami az áru állagának romlásához vezethet. A fizetési kötelezettségeket 30 napon belül teljesíteni kell. Az időszak az Ön számára az áru és a visszatérítési nyilatkozat visszaküldésével kezdődik, számunkra az áru kézhezvételével. 

Hitelezett ügyletek
Amennyiben hitel által finanszírozta a vásárlását és igénybe akarja venni visszatérítési lehetőséget, akkor már a hitelszerződéshez sincsen kötve, feltéve, hogy egy gazdasági egységet alkot a két szerződés. Ez az eset akkor, amikor mi vagyunk a hitelezők vagy a hitelező a mi megbízásunkban cselekszik. Ha az Ön hitele már folyósításra került hozzánk a visszatérítés időpontjánál, akkor az Önnek hitelező lép fel visszatérítéssel kapcsolatos jogkövetkezményekkel, a jogok visszaadásával és kötelezettségekkel kapcsolatosan. Ha el kívánja kerülni a lehető leginkább a jogi kötelezettségeket, akkor használja ki a visszaadási jogát és vonja vissza a hitelszerződés során elfogadott szándéknyilatkozatot.

b. Információk a visszaküldéshez.
A kiküldéshez felhasznált csomagolás visszaküldés esetén is felhasználható. Minden általunk Németországba, Svájcba és Lichtensteinbe kiküldött csomaghoz hozzáteszünk egy visszaküldéshez felhasználható csomagmatricát. Az alábbi országokhoz egy retúr linken vagy az interneten keresztül (www.rosebikes.de) lehet matricát letölteni, mely a visszaküldéshez szükséges. Ezután Önnek már csak postára kell adnia a csomagot. A visszaküldési jog minden rendelésre érvényes, leszámítva az egyedi készítésű tárgyakat. A visszaküldési követelésnél az árut Öntől hozzák el. Az 1 hónapos visszaadási lehetőségnél természetesen a jog által biztosított minden lehetősége is megmarad.

A lehetséges csereeljárás nem kötelező a visszaküldési jogok gyakorlásához. 

 

Az adatvédelmi előírásainkat itt találhatja meg!

c. Gyártói és kereskedői garanciák
Minden a katalógusban megnevezett garanciánál gyártói ill. kereskedői garanciáról van szó, ami a terméknél pontosan megjelölésre kerül. Ezzel nem korlátozódnak az Ön jogai (pl: újraszállítás vagy szervizelés) felénk, mint a kereskedő ill. gyártóval szerződéses féllel szemben. Elhasználódás (leszámítva azokat a területeket, ahol ez kimondottan megnevezésre kerül) és nem rendeltetésszerű használat nem jogosít fel a gyártói vagy kereskedői garanciára. A garancia igénybevételéhez küldje el a meghibásodott termékeket a bizonylattal és hiba leírásával a következő címre: ROSE Bikes GmbH, 46393 Bocholt, Németország.

5. Szállítási károk/ Reklamáció

Kérjük, a nyilvánvaló sérüléseket jelezze nekünk 7 napon belül. Amennyiben egy csomag szemmel láthatóan sérülten érkezik meg, kérjük azt még a csomagszállító jelenlétében nyissa ki és állíttasson ki egy igazolást a sérülésről. Kérdés esetén forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a 0049 28 71 / 27 55 55 -ös számon. A csomag visszaküldéséhez használja minden esetben a visszaküldési matricákat.

A használt ruhákat kérjük, kimosva küldjék vissza. Cipőket és sisakokat ne csupán a saját dobozukban, hanem a kiküldéshez használt dobozban küldjék vissza.

Kerékpárral kapcsolatos reklamációnál forduljon ügyfélszolgálatunkhoz: 0049 28 71 / 27 55 14

6. VISSZAKÜLDÉSEK / VISSZAKÜLDÉSI KÖLTSÉGEK

A saját csomagolásunk is alkalmas visszaküldésre. Előre fizetett visszaküldési címke minden olyan csomagban található, amelyet Németországba, Svájcba és Liechtensteinbe szállítanak. Az alább felsorolt összes többi ország esetében a megfelelő linkre kattintva kinyomtathatja az előre fizetett visszaküldési címkéit (a visszaküldési címkék nem használhatók kerékpárok esetében, lásd a Szállítási károk / Követelések fejezetet). Egyszerűen vigye el a csomagot a postahivatalba, a rajta lévő címkével. Kérjük, mellékelje a kitöltött visszaküldési űrlapot is. Visszaküldés esetén egyes árucikkeket szükség esetén az Ön címén is felveheti a futár. Visszaküldések az EU tagállamaiból, Svájcból és Liechtensteinből csak a visszaküldési címke használatával ingyenesek, vagy amikor kollégáink szervezik az elszállítást. Más harmadik országokból származó áruk visszaküldése esetén Ön viseli az áruk visszaküldésének és a vámvisszatérítés közvetlen költségeit.

A felajánlott visszaküldési eljárás használata nem kötelező az elállási jog gyakorlása céljából.

Kérjük, válassza ki az országot, a visszaküldési címkéért:

Magyarország

ATTENTION: Due to the changes in our logistics operations to protect our colleagues, processing your returns could take 1-2 weeks longer


7. Közlemény az akkumulátor rendeletről - BattV

Az elemek és akkumulátorok értékesítésével kapcsolatban kötelesek vagyunk az akkumulátorokra vonatkozó rendelet alapján tájékoztatni Önt, az alábbiakról: A lejárt elemeket, akkumulátorokat Ön köteles a helyi gyűjtőpontokon leadni. Káros anyagokat tartalmazó elemek és akkumulátorok, egy áthúzott kuka szimbólummal, illetve egy kémiai jellel (Cd, Hg vagy Pb) vannak ellátva. Használt elemeket nálunk az alábbi címen tudják leadni:
ROSE Bikes GmbH
- Logistikzentrum -
Isselburger Str. 17
46395 Bocholt.

A visszaadási lehetőség az általunk forgalmazott elemekre és akkumulátorokra vonatkozik, melyek megtalálhatóak az aktuális, illetve korábbi kínálatunkban.

8. WEEE rendeletre vonatkozó megjegyzés - (ElektroG)

Az elektromos készülékek értékesítésével kapcsolatban, kötelesek vagyunk az elektromos készülékekre vonatkozó rendelet (WEEE) alapján tájékoztatni Önt, mint felhasználót az alábbiakról: Ön jogilag köteles az elhasznált termékeket (veszélyes hulladék) visszaküldeni, vagy az arra kijelölt gyűjtőpontokon leadni. Az elhasznált készülékeket nálunk az alábbi címen tudja leadni:

ROSE Bikes GmbH
- Logistikzentrum -
Isselburger Str. 17
46395 Bocholt.

A visszaadási lehetőség az általunk forgalmazott készülékekre vonatkozik, melyek megtalálhatóak aktuális, illetve korábbi kínálatunkban.

9. Adatvédelmi információk

Személyre vonatkozó adatokat dolgozunk fel, és adott esetekben szükséges adatokat továbbítunk szolgáltatóink számára.

Amennyiben csak utólagos, számlára történő fizetésről van szó, úgy adott esetben érdekeink védelmében a CEG Creditreform Consumer GmbH, 41460 Neuss (ceg-plus.de vagy www.meineauskunft.org) által ellenőrizzük az ügyfél hitelképességét. Ennek érdekében, a hitelképesség ellenőrzéséhez szükséges személyre vonatkozó adatokat a CEG Creditreform Consum GmbH, 41460 Neuss rendelkezésére bocsátjuk, az így kapott információk mérlegelését követően, döntünk egy esetleges fizetésképtelenség statisztikai esélyeiről, az indoklásról, végrehajtásról és szerződés felbontásáról

A hitelképesség-jelentés tartalmazhat valószínűségi értékeket (Score-értékeket), melyek tudományosan elismert matematikai-statisztikai módszerekkel történő számításokon alapulnak, és a számításba címadatok is szerepelhetnek.

A védelemre szoruló adatokat a jogszabályban rögzítettek szerint kezeljük. Az email-hírlevelek, csak az Ön előzetes beleegyezését követően kerülnek kiküldésre.

Önnek lehetősége van a hírlevelünkre bármikor telefonon, írásban vagy az „Én adatlapom” felületen, a www.rosebikes.hu oldalon jelentkezni, illetve leregisztrálni.

Ezen felül a törzsvásárlóinknak automatikusan postán kiküldjük katalógusunkat, és egyéb ajánlatokat. Amennyiben nem kívánja kézhez kapni katalógusunkat és ajánlatainkat postai úton, úgy ezt írásban vagy telefonon szüntetheti meg.

Amennyiben írásban szeretné kérvényezni a katalógusok, illetve e-mailek kézbesítésének megszüntetését, úgy jelezze ezt írásban a : ROSE Bikes GmbH, 46393 Bocholt címen, vagy bestellung@rose.de. email-címen. Telefonon keresztül kérjük, hívja a 004928 71/27 55 55 számot.
További adatvédelmi kérdések esetén kérjük, forduljon adatvédelmi biztosunkhoz, Anke Bösing-hez a 004928 71/27 55 33 számon, vagy írásban a ROSE Bikes GmbH, Datenschutz, 46393 Bocholt vagy datenschutz@rose.de címen.

Adatait az üzlet megkötéséhez szükséges formában, mennyiségben tároljuk és a Szövetségi Adatvédelmi Törvénynek (§ 28 BDSG) megfelelően kezeljük.

10. További rendelkezsék

a. Jogválasztás
Minden velünk kötött szerződésre a németországi jog alkalmazás érvényes. A bécsi Egyesült Nemzetek szerződés a nemzetközi kereskedésről nem érvényes. Amennyiben az ügyfél nem Németországban, hanem másik európai országban tartózkodik életvitel szerűen és az ottani szabályzás egyéb fogyasztóvédelmi szabályokat is előírnak, ez esetben az ügyfél életvitel szerű lakhelyének a szabályai érvényesek. (§ 6 Bek. 2 Rom I-Rendelkezés) 

b. Cookiek
Több oldalunkon használunk cookiekat, hogy látogatóink számára vonzó legyen a honlapunk és lehetővé váljanak bizonyos funkciók. Ezeknél kis szöveges állományokról van szó, melyeket a számítógépen tárolunk. A legtöbb általunk használt cookie a böngésző használata után törlődik a merevlemezről (úgynevezett session cookiek). Más cookiek megmaradnak a számítógépén és lehetővé teszik, hogy számítógépét felismerjük a következő alkalommal (úgynevezett perzisztens cookiek). Partnercégeinknek nem engedélyezett honlapunkon cookiekat használni adatgyűjtésre és feldolgozásra.

c. Szerződések szövegezése
Elmentjük a szerződés szövegét elküldjük Önnek a rendeléssel kapcsolatos adatokat az ÁSZF-fel együtt e-mailben. Az ÁSZF-et bármikor megtekintheti weblapunkon is. A rendeléssel kapcsolatos adatok nem állnak rendelkezésre az interneten keresztül.

d. A szerződés nyelve
A szerződés nyelve lehet választása szerint német, angol, holland, francia vagy olasz.

e. Linkek
Amennyiben ez a weboldal külső hivatkozásokat (hyperlink) tartalmaz, melyek egy harmadik félhez tartoznak, akkor a linkelt oldal tartalma kizárólag a harmadik fél felelőssége. A ROSE Bikes a linkek elhelyezése előtt minden oldalt ellenőrzött esetleges jogsértések felderítése érdekében. Ugyanakkor a ROSE Bikes nak nincsen kihatása az oldalak tartalmára, így semmiképpen nem azonosul az linkelt oldalak tartalmával. Továbbá a ROSE Bikes meghatározott időszakonként leellenőrzi a linkelt oldalakat és amennyiben jogsértés állna fenn, azonnal eltávolítja az adott linket.

f. Tulajdonjog fenntartása
A leszállított áru a mi tulajdonunkat képezi, amíg a teljes kifizetés nem történt meg. A szerződés szabályozására kizárólag a Német Szövetségi Köztársaság törvényei vonatkoznak.

g. Egyebek
Súlyadatok, geometriák és felszereltségek gyártói adatok. Technikai változtatások például műszaki fejlesztésekből adódóan vagy színek eltéréséből, félreértések és beviteli hibák lehetőségét fenntartjuk. Szállítások a készlet erejéig.

A szállítások az ÁSZF alapja történnek. Az árak euróban vannak megadva és tartalmazzák az ÁFA-t, amely függ a szállítási célországtól:

Németország: Mwst.:adóazonosító szám:UST- ID- Nr.: 811 440 544
Ausztria: Mwst. 20% (adószám: AT 406/0270)
Hollandia: BTW. 21% (adószám: NL 823328648B01)
Franciaország: TVA. 20% (adószám:SIRET NO. FR 70521605071)
Svédország: Moms. 25% (adószám: SE 502070394701)
Luxemburg: Ust.17% (adószám: LU 24929607)
Olaszország: IVA. 22% (adószám: IT 00144759990)
Finnország: ALV. 24% (adószám: FU 2421895-2)
Ireland: VAT. 23% (adószám: IE 3562706JH)
Dánia: Moms. 25% (adószám: DK 12627769)
Belgium: BTW. 21% (adószám: BE.0837.793.948)

Az „Én kerékpárom” és a kommentek rész általános felhasználási feltételei a rosebikes.hu

a) Ez a felület a kerékpárosok eszmecseréjéhez és kommunikációjához nyújt felületet. Így minden felhasználónktól tisztelettudó magatartást várunk el.

b) A bejegyzések közzététele a felhasználó neve alatt történik, vagy a saját oldalán megadott becenevével és megadott profilképével publikálódik.

c) Kérjük, ne töltsön fel olyan bejegyzéseket, melyek mások számára sértők , vagy törvénysértőek lehetnek.

d) Amennyiben olyan,bejegyzések videók vagy képek kerülnek feltöltésre, melyeken harmadik személyeket idéznek vagy azok szerepelnek, akkor annak előzetes belegyezése szükséges a közzétételhez. Itt egyértelművé kell tennünk, hogy a feltöltött tartalmakért nem a ROSE felel, és Önnek, mint felhasználónak kell megbizonyosodnia róla, hogy a feltöltött információk nem sértik harmadik személy jogait.

e) Személyazonossági dokumentumokat, egyéb kényes információkat nem tölthet fel az „Én kerékpárom” részbe.

f) A feltételek megszegésekor fenntartjuk a jogot, hogy a kifogásolt bejegyzéseket, dokumentumokat eltávolítsuk, és felhasználót töröljük az „Én kerékpárom” szolgáltatásból.

 

11. Az online vitarendezés

Az online vitarendezés OVR-VO 14. cikkelyének 1. szakaszban foglaltak szerint: Az Európai Bizottság létrehoz egy online platformot a vitás ügyek rendezésére (OS), amely megtalálható a https://ec.europa.eu/consumers/odr/ címen. 

 Mindig arra törekszünk, hogy békés úton oldjunk meg szerződésekből eredő bármilyen nézeteltérést. Továbbá úgy döntöttünk, hogy nem veszünk részt semmilyen békéltető testületi eljárásban, mivel erre nem vagyunk kötelezhetőek. E-mail címünk: info@rosebikes.com


12. Jogi nyilatkozat

ROSE Bikes GmbH
Schersweide 4
46395 Bocholt
Telefon: +49 (0) 28 71/27 55 55,
Székhely: Bocholt, Handelsregister: HRB 8315
Coesfeld Bíróság, Üzletvezető: Erwin Rose, Stefanie Rose, Thorsten Heckrath-Rose, Marcus Diekmann
Ust-ID-Nr.: DE 811 440 544
WEEE-Reg.-Nr. :
DE 26905420, NL WEEENL0592, BE 454237, DK DE811440544, FR M2976, GB WEE/BU3548YD, AT GLN 9008391794660, SE 556552-7487

DE/SEPA
Stadtsparkasse Bocholt
Iban: DE02 4285 0035 0000 1352 51
Swift/BIC: WELADED1BOH

CH
Basler Kantonalbank
BC-Nummer 770
Kto. 16.441.399.00
Iban: CH52 0077 0016 0441 3990 0
Swift/BIC: BKBBCHBBXX

Személyes rendelésfelvétel
szállítási idő megadásával
H. - P. 9.00-tól 13.00-ig


Organic Production: DE-ÖKO-039