Impresszum
ROSE Bikes Gmbh

Elérhetőség

ROSE Bikes GmbH
Schersweide 4
46395 Bocholt
Németország / Germany

Telefon: 0049 / 28 71 / 27 55 55
Fax: 0049 / 28 71 / 27 55 50

E-mail: rosemail@rosebikes.com

E-Mail címeink és telefonszámaink

Székhely: Bocholt
Cégjegyzékszám: HRB 8315, Amtsgericht Coesfeld
Cégvezetés: Erwin Rose, Stefanie Rose, Thorsten Heckrath-Rose
ÁFA-ID-Nr.: DE 811 440 544
WEEE-Reg.-Nr. DE 26905420
WEEE-Reg.-Nr. NL 0592

Az online vitarendezés OVR-VO 14. cikkelyének 1. szakaszban foglaltak szerint: Az Európai Bizottság létrehoz egy online platformot a vitás ügyek rendezésére (OS), amely megtalálható a https://ec.europa.eu/consumers/odr címen.

Mindig arra törekszünk, hogy békés úton oldjunk meg szerződésekből eredő bármilyen nézeteltérést. Továbbá úgy döntöttünk, hogy nem veszünk részt semmilyen békéltető testületi eljárásban, mivel erre nem vagyunk kötelezhetőek. E-mail címünk: info@rosebikes.com

Koncepció és design: ROSE Bikes GmbH

Felelőségvállalási Nyilatkozat

Amennyiben ez a weboldal külső hivatkozásokat (hyperlink) tartalmaz, melyek egy harmadik félhez tartoznak, akkor a linkelt oldal tartalma kizárólag a harmadik fél felelőssége. A ROSE Bikes a linkek elhelyezése előtt minden oldalt ellenőrzött esetleges jogsértések felderítése érdekében. Ugyanakkor a ROSE Bikes nak nincsen kihatása az oldalak tartalmára, így semmiképpen nem azonosul az linkelt oldalak tartalmával. Továbbá a ROSE Bikes meghatározott időszakonként leellenőrzi a linkelt oldalakat és amennyiben jogsértés állna fenn, azonnal eltávolítja az adott linket.

Legyen naprakész!

Természetesen a hírlevél ingyenes és bármikor leiratkozhat. Regisztráljon most és szerezze meg a 10 € kuponját még ma! 50 €minimális vásárlás esetén az összes visszatérés után.