Jogi nyilatkozat

1. Információ a német akkumulátorokról szóló törvény (BattG) szerint

Akkumulátorok és akkumulátor alkatrészek forgalmazásával kapcsolatosan a német akkumulátorokról szóló törvény értelmében, forgalmazóként kötelesek vagyunk tájékoztatni ügyfeleinket az alábbiakról: Ön köteles az akkumulátorokat visszaküldeni. Használat után visszaküldheti azokat egy üzletünkbe, egy helyi gyűjtőhelyre vagy egy helyi üzletbe. A káros anyagokat tartalmazó elemeket egy áthúzott kerekes kuka szimbólumával, valamint a kémiai szimbólummal (Cd, Hg vagy Pb) jelölik, amely a veszélyes anyagokat tartalmazó nehézfémek osztályozásának meghatározó tényezője. Az elhasznált akkumulátorok átadhatók:

ROSE Bikes GmbH
- Logisztikai központ -
Isselburger Str. 17
46395 Bocholt
Németország

Az akkumulátorok visszaküldésnek lehetősége azokra a típusú elemekre korlátozódik, amelyeket forgalmazunk, vagy forgalmaztunk, illetve a végfelhasználók által általában használt mennyiségekre.

2. A Német Elektromos és Elektronikai Eszközről szóló törvény (ElektroG)

Az elektromos készülékek elosztásával kapcsolatban a német villamos és elektronikus berendezésekről szóló törvény értelmében, forgalmazóként kötelesek vagyunk tájékoztatni ügyfeleinket az alábbiakról: Ön köteles a használt elektronikai hulladékot és eszközöket visszaküldeni. Visszaküldheti az egyik üzletünkbe, egy helyi gyűjtőhelyre vagy egy helyi üzletbe. Az elektromos és elektronikus berendezések hulladékai átadhatók:

ROSE Bikes GmbH
- Logisztikai központ -
Isselburger Str. 17
46395 Bocholt
Németország

Az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak visszaküldésének lehetősége azokra a típusú elemekre korlátozódik, amelyeket forgalmazunk, vagy forgalmaztunk, illetve a végfelhasználók által általában használt mennyiségekre.

3. Adatvédelmi nyilatkozat

Az elektromos és elektronikus berendezések hulladékai gyakran érzékeny magánadatokat tartalmaznak. Ez vonatkozik az informatikai és távközlési eszközökre, mint a számítógépek és okostelefonok. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a végfelhasználók saját maguk felelősek az általuk tárolt adatokért a megsemmisíteni kívánt eszközökön.

Legyen naprakész!

Természetesen a hírlevél ingyenes és bármikor leiratkozhat. Regisztráljon most és szerezze meg a 10 € kuponját még ma! 50 €minimális vásárlás esetén az összes visszatérés után.