Jogi nyilatkozat


Contents
  1. Information on returning old batteries
  2. Information on returning waste electrical and electronic equipment
  3. Duty to inform of the recovery rate according to § 15 (3) of the BattG
  4. Privacy Notes

I. Információ a német akkumulátorokról szóló törvény (BattG) szerint

Akkumulátorok és akkumulátor alkatrészek forgalmazásával kapcsolatosan a német akkumulátorokról szóló törvény értelmében, forgalmazóként kötelesek vagyunk tájékoztatni ügyfeleinket az alábbiakról: Ön köteles az akkumulátorokat visszaküldeni. Használat után visszaküldheti azokat egy üzletünkbe, egy helyi gyűjtőhelyre vagy egy helyi üzletbe. A káros anyagokat tartalmazó elemeket egy áthúzott kerekes kuka szimbólumával, valamint a kémiai szimbólummal (Cd, Hg vagy Pb) jelölik, amely a veszélyes anyagokat tartalmazó nehézfémek osztályozásának meghatározó tényezője. Az elhasznált akkumulátorok átadhatók:

ROSE Bikes GmbH
- Logisztikai központ -
Isselburger Str. 17
46395 Bocholt
Németország

Az akkumulátorok visszaküldésnek lehetősége azokra a típusú elemekre korlátozódik, amelyeket forgalmazunk, vagy forgalmaztunk, illetve a végfelhasználók által általában használt mennyiségekre.II. A Német Elektromos és Elektronikai Eszközről szóló törvény (ElektroG)

Az elektromos készülékek elosztásával kapcsolatban a német villamos és elektronikus berendezésekről szóló törvény értelmében, forgalmazóként kötelesek vagyunk tájékoztatni ügyfeleinket az alábbiakról: Ön köteles a használt elektronikai hulladékot és eszközöket visszaküldeni. Visszaküldheti az egyik üzletünkbe, egy helyi gyűjtőhelyre vagy egy helyi üzletbe.


Az elektromos és elektronikus berendezések hulladékai átadhatók:

ROSE Bikes GmbH
- Logisztikai központ -
Isselburger Str. 17
46395 Bocholt
Németország

Az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak visszaküldésének lehetősége azokra a típusú elemekre korlátozódik, amelyeket forgalmazunk, vagy forgalmaztunk, illetve a végfelhasználók által általában használt mennyiségekre.

III. Duty to inform of the recovery rate according to § 15 (3) of the BattG

Furthermore, we comply with the obligations to publish according to § 15 (3) BattG by referring to the annual statistics communication of the values determined for the previous year by GRS eMobility: https://www.grs-batterien.de/hersteller-und-vertreiber/industriebatterien/grs-emobility/

IV. Privacy Notes

Waste electrical and electronic equipment often contains sensitive personal data. This applies in particular to information and telecommunications technology devices such as computers and smartphones. Please note that you as the end user are responsible for deleting the data on old devices you wish to dispose of.