• Rendezés:
  • További szűrők less filters

1 Keresési eredmények

Kiegészítők MTB szemüvegekhez

Cserélhető lencsék, víztaszító fóliák és még sok más

Olyan tartozékokat kínálunk, amelyek tökéletesen megfelelnek az MTB szemüvegekhez. Kínálatunkban megtalálja a 100%, FOX vagy O'NEAL szemüveg alkatrészek széles választékát. Ha nem biztos abban, hogy melyik alkatrész illik a szemüvegéhez, forduljon hozzánk. Szakembereink szívesen segítenek Önnek!

Csere lencsék MTB szemüvegekhez

A mountain bike szemüvegek nagy igénybevételnek vannak kitéve. Gyakran érintkezik szennyeződéssel, pl. sár és por, a lencse nem megfelelő tisztítása és a szemüvegek elrakása a kulcsok mellé és a telefonja hátizsákban gyakran hagynak karcolásokat rajtuk. Szerencsére egyes gyártók megfelelő extra lencséket kínálnak a szemüvegükhöz. Ily módon könnyedén kicserélheti azokat, ha a lencséje sérült, vagy ha más színt szeretne.

Fóliák MTB szemüvegekhez - tiszta kép egy másodperc alatt

Megáll a lejtőn, hogy megtisztítsa a szemüvegét? Nem jó ötlet! Ez az, amit a tear-off lencsék vagy lencse fóliák megoldanak. Ezek a műanyag fóliák a speciális MTB szemüveglencsékhez vannak rögzítve. Ha ezeket használja, csak a film lesz koszos, és nem a szemüveg. Mi ennek az előnye? Ha már nem lát tisztán, egyszerűen csak tépje le a fóliát! Szuper könnyű és nagyon praktikus. Ezek a fóliák általában 10 vagy 20 rétegből állnak, a szemüveg modelltől függően

Vásároljon alkatrészeket MTB szemüvegeihez az ismert gyártóktól, mint a 100%, FOX és az O'NEAL!