• Rendezés:
  • További szűrők less filters

19 Keresési eredmények

Gyermek sisakok

Kerékpáros bukósisak fiatal bringásoknak


A kerékpáros sisak nem csak a felnőtteknek szánt kerékpáros felszerelés lényeges darabja. A fiatal kerékpárosoknak is mindig viselniük kell a sisakot a kerékpáron. Itt megtalálja a gyermek sisakok rövid áttekintését. Ezek olyan designnal, illeszkedéssel és funkciókkal rendelkeznek, amelyek speciálisan a fiatalok igényeihez, kívánságaihoz igazodnak. Mi több, szakértőink szívesen segítenek abban, hogy a megfelelő kerékpáros sisakot válasszák a gyermekeknek, a tizenéveseknek és a kisgyermekeknek egyaránt.

Termékkínálatunkban megtalálhatóak a gyermek kerékpáros sisakok, melyek színes formatervezéssel és megfizethető áron állnak rendelkezésre. Különböző méretben, színben és árkategóriákban megtalálhatóak a neves gyártók, mint az ABUS, az CASCO, az UVEX és az ALPINA, különböző modelljei az online boltban.

Milyen korban kell a gyermeknek elkezdenie sisakot viselni?

Ha gyermeket szeretne gyermekülésben szállítani, viseljen sisakot. Javasoljuk, hogy soha ne hordozzon gyermekeket gyermekülésekben vagy kerékpáros pótkocsikban anélkül, hogy megfelelő sisakot viselne. A gyermekek, akik egyedül járnak kerékpárral az iskolába vagy az óvodába, mindig viseljenek sisakot. Csak egy sisak nyújt elegendő védelmet baleset során. A gyermek biztonságának fenntartása mindenképpen megéri a sisak megvásárlásának költségét.

Melyik gyermek sisak a megfelelő?

Gyermekek gyakran nem szeretik a kerékpáros bukósisak viselését - különösen akkor, ha nyomnak, vagy lötyögnek. Ezért fontos, hogy a sisak kényelmesen illeszkedjen, és vonzó megjelenésével viselésére ösztönözze a gyermeket. A biztonság mellett a tökéletes illeszkedést, vonzó dizájnt és trendi színeket is garantálni kell. A sisak vásárlásánál fontos szempont, hogy a gyermekeknek lehetőségük legyen például a sisak színének megválasztására. Ez megnöveli annak valószínűségét, hogy a gyermek szeretni fogja az új kerékpáros sisakot és tényleg minden kerékpározás alkalmával viselni fogja.

Milyen méretűnek kell lennie a gyerekeknek készült kerékpáros sisaknak?

A kerékpáros sisak méretének meghatározásához mérőszalagra van szüksége. Helyezze a gyermeke homlokára a szemöldökök felett, és vezesse végig a fején, miközben a lehető legegyegyenesebben tartja. A mért kerület centiméterben (cm) megfelel a gyermek sisakméretének. Annak biztosítása érdekében, hogy évente ne kelljen új sisakot vásárolni, hanem hosszabb ideig tökéletes illeszkedést biztosítson, a legtöbb sisak egy olyan felszerelési rendszerrel rendelkezik, amely több sisakméretet is lefed. A sisak így nő a gyermekével, és személyre szabható a gyermeke fejkörfogatára, ami gyakran lehetővé teszi gyermeke számára, hogy akár néhány évig is használhassa a sisakját.

Hogyan illeszkedjen egy gyerek sisakja?

A gyermekek számára készült kerékpáros sisaknak illeszkednie kell a fejhez - nem szabad lötyögnie, csúsznia, vagy nyomnia a fejét. A megfelelő illeszkedés biztosítja, hogy a sisak az ütközés alatt a helyén maradjon, és a lehető legtöbb védelmet nyújtsa. A sisakpántoknak is feszesnek kell lenniük, anélkül, hogy kényelmetlen lenne és a fület vagy nyakat dörzsölné. Fontos, hogy a gyerekek saját maguk használhassák a reteszelési és zárási rendszert, hogy a sisakot a fejükhöz igazítsák és tökéletesen illeszkedjen.

Mikor kell kicserélnie a gyermek sisakját?

A bukás súlyosan károsíthatja kerékpáros sisakját. Nem minden sérülés látható kívülről. A repedések az anyagban és a hab belsejében megakadályozzák, hogy a sisak annyi energiát nyeljen el, mint eddig – így a biztonság már nem garantált. Ezért kell minden esés után lecserélni gyermeke sisakját. Még akkor is, ha a nem történt baleset, akkor is szükség van a sisak rendszeres időközönkénti cseréjére. Az UV sugarak, a nedvesség és egyéb külső hatások bizonyos idő elteltével eltávolítják a sisakban lévő ragasztót, vagy elhasználják a sisak anyagát. Ezért javasoljuk, hogy rendszeresen vásároljon új sisakot.

Ahhoz, hogy a gyermek biztonságban legyen a közúti közlekedésben, olyan kerékpáros sisakokat kínálunk, amelyeket úgy terveztek, hogy megfeleljenek a gyermekek különleges igényeinek. Abban az esetben, ha nem biztos abban, hogy a sisak nem illeszkedik tökéletesen a gyermek fejére, szakembereink szívesen adnak tanácsot. Sok színes gyermekkerékpár sisakot kínálunk vonzó áron. A gyermek korától függetlenül, hogy már tinédzser vagy még mindig kisgyermek, biztosan megtalálja a megfelelő sisakot. A népszerű gyártók, mint például az ABUS, a CASCO, az UVEX és az ALPINA gyerekek számára készült kerékpáros sisakok mind elérhetők online boltunkban.