•  50,000 azonnal szállítható termék
 •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
 •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
 •  30 napos visszavásárlás
 •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

Hosszú ujjas kesztyűk

162 Keresési eredmények

Hosszú ujjú kesztyűk országúti, MTB kerékpározáshoz és túrázáshoz

Akár hosszú ujjú kesztyűk országúti kerékpárosoknak, csúszásmentes mountain bike kesztyűk vagy bélelt kesztyűk, melyek megvédik a hidegtől – a hosszú ujjú kesztyűk egyre népszerűbbé válnak női, férfi és fiatal kerékpárosok körében. Nem csoda, hiszen ideális fogást és kényelmet nyújtanak. A vásárlói tájékoztatónk elmondja Önnek, melyik hosszú ujjú kesztyű mire való, és mire figyeljen vásárláskor.

A kínálatunk hosszú ujjú kesztyűk széles választékát kínálja nőknek, férfiaknak és gyermekeknek, országúti, MTB vagy túra kerékpározáshoz nyáron és télen, minden alap színben és árkategóriában olyan neves márkáktól, mint a Roeckl, ROSE, Fox, Chiba, GripGrab, Ziener és még sok más.


Szivacsos vagy géles betét?

Kerékpározás közben az egyenetlen talaj miatt mikro rezgések keletkeznek, melyek elérik a kezeit a gumin, villán és kormányon keresztül. Ez a folyamatos stressz a kezei korai fáradását eredményezheti. Ezt megelőzendő, sok hosszú ujjú kesztyű szivacsos vagy géles betéttel rendelkezik a tenyér részen. Ezek a különbségek a kesztyűfajták között:

 • Szivacsos betét A legtöbb kerékpáros kesztyű rendelkezik szivacsos betéttel. Ez összenyomódik az ütések és rezgések során és ezáltal elnyeli azokat. Ezután a szivacs visszanyeri eredeti puha, rugalmas alakját.
 • Géles betét A még job rezgéselnyelés géles betéttel érhető el, mely néhány hosszú ujjú kesztyűben megtalálható. Ez még jobban elnyeli az ütéseket és rezgéseket. A betét alkalmazkodik a markolathoz és a kézhez.

Hosszú ujjú kesztyűk nyárra

A kerékpáros kesztyű nyáron is jó választák. Különösen a meleg napokon és intenzív túrák során a keze gyorsan megizzad és ezáltal könnyen lecsúszhat a kormányról. Erre a nyári kesztyű a legjobb megoldás. A könnyű, lélegző technikai anyagainak köszönhetően, hatékony nedvesség elvezetést biztosítanak, ezáltal kellemesen szárazon és hűsen tartják kezét. Sőt, a tenyér résznél lévő anyag, mely legtöbbször szintetikus bőrből készül, még job tapadást biztosít a kormányon. Tartsa a kontrollt nyáron is!

Nyáron hatékony szellőzésre is szüksége van, hogy a keze ne legyen túl izzadt. Főleg nyári használatra, a gyártók könnyű és jól szellőző hálós anyagokat alkalmaznak. Ez nagy fokú szellőzést tesz lehetővé.

A Roeckl kesztyűk egy különleges kiegészítőt tartalmaznak. Némely Roeckl nyári kerékpáros kesztyű egy ún. SunTan anyaggal rendelkezik, egy olyan felső réteg, mely lehetővé teszi a kézfej barnulását. Ideális a fehér kézmegelőzéséhez!


Hosszú ujjú kesztyűk télre

Ha nem szeretné abbahagyni a kerékpározást a hideg szezonban, speciális téli kesztyűket ajánlunk, melyek olyan anyagból készülnek, ami kifejezetten a téli időszakban melegen tartja a kezeit. Az is számít, hogy csak a hideg ellen szeretne védekezni, vagy szüksége van szélálló funkcióra is, vagy esős időben is kerékpározna. Kérjük, olvassa el, melyik téli kesztyű megfelelő az Ön számára:

 • Thermo kerékpáros kesztyűk – klasszikus thermo kesztyűk megvédik a kezet és ujjakat a hidegtől. Az anyagokat úgy válogatták, hogy hatékonyan védjenek a hideg ellen és jól szigeteljenek. A népszerű anyagok ehhez például a Primaloft bélés vagy fleece. Az anyagok melegen tartják, de kevés védelmet biztosítanak a szél vagy eső ellen. Ideálisak túrákhoz hideg, de jó időben.
 • Szélálló kerékpáros kesztyűk – némely kerékpáros kesztyű egy lépéssel tovább megy és integrált membránnal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy egy vékony műanyag réteg van az anyagban, mely megakadályozza a szél behatolását. A membránban lévő mikroszkopikus kis perforációk azonban lehetővé teszik, hogy az izzadás során létrejövő vízgőz gyorsan távozzon. A szélálló membrán ezért a szélállóság és szellőzőképesség ideális kombinációját nyújtja. Ezzel egyidőben a szélálló membrán megvéd a könnyű esőtől és felfröccsenésektől. A legnépszerűbb szélálló membrán a GORE WINDSTOPPER. Ideális szeles vagy kicsit esős napokon.
 • Vízálló kesztyűk – ha hideg és zord időben kerékpározik, szél- és vízálló membránnal rendelkező kesztyűt ajánlunk. Ezek a kesztyűk egy vékony műanyag réteggel rendelkeznek az anyagban, mely megakadályozza a szél ás víz behatolását. A membránban lévő mikroszkópikus kis perforációk azonban lehetővé teszik, hogy az izzadás során létrejövő vízgőz gyorsan távozzon. Ezáltal a vízálló membránnal rendelkező téli kesztyűk hatékony védelmet nyújtanak a szél és eső ellen, valamint jól szellőznek. Népszerű vízálló membránok például a GORE-TEX vagy EUROTEX. Ideálisak zord időjárásban!

Kerékpáros kesztyűk további tulajdonságai

 • Csúszásgátló szilikon nyomatok – Számos kerékpáros kesztyű csúszásmentes szilikon nyomattal rendelkezik a tenyér részen. Ez biztosítja a kormány, fékkarok és sebességváltók biztonságos fogását.
 • Hi-vis kesztyűk - Ha csak rossz fényviszonyok között kerékpározás közben sötét ruhát visel, akkor fennáll annak veszélye, hogy más úthasználók nem látják meg. A klasszikus fekete, piros, kék és hasonló kerékpáros kesztyűk mellett ezért kínálatunk feltűnő neon színű kesztyűket is tartalmaz. Ezek a Hi-vis (high visibility röviden) kesztyűk jobban láthatóak sötétben, és a nagyméretű fényvisszaverő feliratukkal a többi úthasználó korábban észreveheti Önt. Ez különösen téli kesztyűk esetén ajánlott!
 • Érintőképernyővel kompatibilis - Egy pillanatra leáll, kihúzza okostelefonját a zsebéből, és csak meg akarja változtatni a lejátszott dalt ... valóban le kell vennie a kesztyűjét. Ennek elkerülése érdekében néhány hosszú ujjú kerékpáros kesztyű speciális szálakkal van ellátva, amelyek az ujjak és a hüvelykujj végére vannak befonva, hogy lehetővé tegye okostelefonjának használatát. Az érintőképernyőkkel kompatibilis kesztyűket a termékleírásban kiemeljük.

Ezekkel a hasznos tippekkel már nem lehet probléma a megfelelő hosszú ujjú kerékpáros kesztyű megtalálása. Ha további tanácsra van szüksége, szakértőink bármikor szívesen segítenek Önnek.

A kínálatunk hosszú ujjú kesztyűk széles választékát kínálja nőknek, férfiaknak és gyermekeknek, országúti, MTB vagy túra kerékpározáshoz nyáron és télen, minden alap színben és árkategóriában olyan neves márkáktól, mint a Roeckl, ROSE, Fox, Chiba, GripGrab, Ziener és még sok más.