Hosszú ujjas kesztyűk

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

109 Keresési eredmények

Hosszú ujjú kesztyűk országúti, MTB kerékpározáshoz és túrázáshoz

Akár hosszú ujjú kesztyűk országúti kerékpárosoknak, csúszásmentes mountain bike kesztyűk vagy bélelt kesztyűk, melyek megvédik a hidegtől – a hosszú ujjú kesztyűk egyre népszerűbbé válnak női, férfi és fiatal kerékpárosok körében. Nem csoda, hiszen ideális fogást és kényelmet nyújtanak. A vásárlói tájékoztatónk elmondja Önnek, melyik hosszú ujjú kesztyű mire való, és mire figyeljen vásárláskor.

A kínálatunk hosszú ujjú kesztyűk széles választékát kínálja nőknek, férfiaknak és gyermekeknek, országúti, MTB vagy túra kerékpározáshoz nyáron és télen, minden alap színben és árkategóriában olyan neves márkáktól, mint a Roeckl, ROSE, Fox, Chiba, GripGrab, Ziener és még sok más.


Szivacsos vagy géles betét?

Kerékpározás közben az egyenetlen talaj miatt mikro rezgések keletkeznek, melyek elérik a kezeit a gumin, villán és kormányon keresztül. Ez a folyamatos stressz a kezei korai fáradását eredményezheti. Ezt megelőzendő, sok hosszú ujjú kesztyű szivacsos vagy géles betéttel rendelkezik a tenyér részen. Ezek a különbségek a kesztyűfajták között:

  • Szivacsos betét A legtöbb kerékpáros kesztyű rendelkezik szivacsos betéttel. Ez összenyomódik az ütések és rezgések során és ezáltal elnyeli azokat. Ezután a szivacs visszanyeri eredeti puha, rugalmas alakját.
  • Géles betét A még job rezgéselnyelés géles betéttel érhető el, mely néhány hosszú ujjú kesztyűben megtalálható. Ez még jobban elnyeli az ütéseket és rezgéseket. A betét alkalmazkodik a markolathoz és a kézhez.

Hosszú ujjú kesztyűk nyárra

A kerékpáros kesztyű nyáron is jó választák. Különösen a meleg napokon és intenzív túrák során a keze gyorsan megizzad és ezáltal könnyen lecsúszhat a kormányról. Erre a nyári kesztyű a legjobb megoldás. A könnyű, lélegző technikai anyagainak köszönhetően, hatékony nedvesség elvezetést biztosítanak, ezáltal kellemesen szárazon és hűsen tartják kezét. Sőt, a tenyér résznél lévő anyag, mely legtöbbször szintetikus bőrből készül, még job tapadást biztosít a kormányon. Tartsa a kontrollt nyáron is!

Nyáron hatékony szellőzésre is szüksége van, hogy a keze ne legyen túl izzadt. Főleg nyári használatra, a gyártók könnyű és jól szellőző hálós anyagokat alkalmaznak. Ez nagy fokú szellőzést tesz lehetővé.

A Roeckl kesztyűk egy különleges kiegészítőt tartalmaznak. Némely Roeckl nyári kerékpáros kesztyű egy ún. SunTan anyaggal rendelkezik, egy olyan felső réteg, mely lehetővé teszi a kézfej barnulását. Ideális a fehér kézmegelőzéséhez!


Hosszú ujjú kesztyűk télre

Ha nem szeretné abbahagyni a kerékpározást a hideg szezonban, speciális téli kesztyűket ajánlunk, melyek olyan anyagból készülnek, ami kifejezetten a téli időszakban melegen tartja a kezeit. Az is számít, hogy csak a hideg ellen szeretne védekezni, vagy szüksége van szélálló funkcióra is, vagy esős időben is kerékpározna. Kérjük, olvassa el, melyik téli kesztyű megfelelő az Ön számára:

  • Thermo kerékpáros kesztyűk – klasszikus thermo kesztyűk megvédik a kezet és ujjakat a hidegtől. Az anyagokat úgy válogatták, hogy hatékonyan védjenek a hideg ellen és jól szigeteljenek. A népszerű anyagok ehhez például a Primaloft bélés vagy fleece. Az anyagok melegen tartják, de kevés védelmet biztosítanak a szél vagy eső ellen. Ideálisak túrákhoz hideg, de jó időben.
  • Szélálló kerékpáros kesztyűk – némely kerékpáros kesztyű egy lépéssel tovább megy és integrált membránnal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy egy vékony műanyag réteg van az anyagban, mely megakadályozza a szél behatolását. A membránban lévő mikroszkopikus kis perforációk azonban lehetővé teszik, hogy az izzadás során létrejövő vízgőz gyorsan távozzon. A szélálló membrán ezért a szélállóság és szellőzőképesség ideális kombinációját nyújtja. Ezzel egyidőben a szélálló membrán megvéd a könnyű esőtől és felfröccsenésektől. A legnépszerűbb szélálló membrán a GORE WINDSTOPPER. Ideális szeles vagy kicsit esős napokon.
  • Vízálló kesztyűk – ha hideg és zord időben kerékpározik, szél- és vízálló membránnal rendelkező kesztyűt ajánlunk. Ezek a kesztyűk egy vékony műanyag réteggel rendelkeznek az anyagban, mely megakadályozza a szél ás víz behatolását. A membránban lévő mikroszkópikus kis perforációk azonban lehetővé teszik, hogy az izzadás során létrejövő vízgőz gyorsan távozzon. Ezáltal a vízálló membránnal rendelkező téli kesztyűk hatékony védelmet nyújtanak a szél és eső ellen, valamint jól szellőznek. Népszerű vízálló membránok például a GORE-TEX vagy EUROTEX. Ideálisak zord időjárásban!

Kerékpáros kesztyűk további tulajdonságai

  • Csúszásgátló szilikon nyomatok – Számos kerékpáros kesztyű csúszásmentes szilikon nyomattal rendelkezik a tenyér részen. Ez biztosítja a kormány, fékkarok és sebességváltók biztonságos fogását.
  • Hi-vis kesztyűk - Ha csak rossz fényviszonyok között kerékpározás közben sötét ruhát visel, akkor fennáll annak veszélye, hogy más úthasználók nem látják meg. A klasszikus fekete, piros, kék és hasonló kerékpáros kesztyűk mellett ezért kínálatunk feltűnő neon színű kesztyűket is tartalmaz. Ezek a Hi-vis (high visibility röviden) kesztyűk jobban láthatóak sötétben, és a nagyméretű fényvisszaverő feliratukkal a többi úthasználó korábban észreveheti Önt. Ez különösen téli kesztyűk esetén ajánlott!
  • Érintőképernyővel kompatibilis - Egy pillanatra leáll, kihúzza okostelefonját a zsebéből, és csak meg akarja változtatni a lejátszott dalt ... valóban le kell vennie a kesztyűjét. Ennek elkerülése érdekében néhány hosszú ujjú kerékpáros kesztyű speciális szálakkal van ellátva, amelyek az ujjak és a hüvelykujj végére vannak befonva, hogy lehetővé tegye okostelefonjának használatát. Az érintőképernyőkkel kompatibilis kesztyűket a termékleírásban kiemeljük.

Ezekkel a hasznos tippekkel már nem lehet probléma a megfelelő hosszú ujjú kerékpáros kesztyű megtalálása. Ha további tanácsra van szüksége, szakértőink bármikor szívesen segítenek Önnek.

A kínálatunk hosszú ujjú kesztyűk széles választékát kínálja nőknek, férfiaknak és gyermekeknek, országúti, MTB vagy túra kerékpározáshoz nyáron és télen, minden alap színben és árkategóriában olyan neves márkáktól, mint a Roeckl, ROSE, Fox, Chiba, GripGrab, Ziener és még sok más.