• Rendezés:
  • További szűrők less filters

142 Keresési eredmények

Országúti kerékpáros mezek a sebesség szerelmeseinek

Folyamatosan nyomja a pedálokat kilométerről kilométerre. A tájat maga mögött hagyja. Folyamatosan dolgozik, hogy kihozza magából a legtöbbet. Akár edz, vagy a versenyen harcol az első helyekért – csak a legjobb kerékpáros felszereléssel nyújthatja a maximumot. A dobogós helyek eléréséhez szükséges felszerelés része a mez, amely tökéletesen megfelel az igényeinek. Lélegző, könnyű és tökéletesen alkalmazkodik a kerékpáros pozícióhoz – ilyennek kell lennie a kerékpáros mezének, hogy csak önmagára és a kerékpáron nyújtott teljesítményére fókuszálhasson. A ROSE Bikes online shop-ban megtalálja a megfelelő mezeket a hatékony és kényelmes edzésekhez vagy versenyzéshez. A könnyű nyári mezektől a meleg thermo mezekig a téli edzésekhez – a kínálatunk női és férfi mezek széles választékát nyújtja rövid és hosszú ujjú verziókban is. Ezek elérhetők minden standard méretben, különböző dizájnnal és színben olyan ismert márkáktól, mint a ROSE, X-BIONIC, Alé, ASSOS, GORE WEAR, Castelli, Nalini, Sportful és még sok más.


Melyik mez a megfelelő számomra?

A meznek megfelelőnek kell lennie ahhoz az évszakhoz, amelyikben használja. Választhat nyári kerékpározáshoz lélegző, könnyű mezt, mely lélegző technikai anyagból készült, vagy olyat, amely jó hőszigetelők a téli időszakra. Az országúton használt meznek elsősorban testhezállónak kell lennie, amely követi a mozgását, anélkül, hogy akadályozná. A kerékpáros-specifikus szabásnak, hosszított ujjaknak és hátsó résznek köszönhetően a mez optimális kényelmet biztosít a kerékpáron.


Kerékpáros mezek nyárra

Ha meleg napokon kerékpározik, egy jól szellőző, rövid ujjú vagy ujjatlan mezre van szüksége, mely a maximális szellőzést biztosítja a lélegző anyagok valamint a hálós betéteknek köszönhetően. Így a rövid ujjú mez elvezeti az izzadságot és hőt, ezzel szárazon tartja és hűti a testét. Az ujjatlan mezek még nagyobb szellőzést biztosítanak. Főleg női kerékpárosoknak kínálunk ujjatlan mezeket, topokat és trikókat, melyek tökéletesen alkalmasak meleg nyári napokon, a könnyű és lélegző anyagoknak köszönhetően.


Kerékpáros mezek télre

A hosszú ujjú kerékpáros mezek kifejezetten a hideg szezonban használatosak. A hőszigetelő és meleg anyagoknak köszönhetően a mezek melegen tartják a hideg napokon, miközben magas fokú szellőzést is nyújtanak. Néhány mez szélálló anyaggal rendelkezik az elülső részen. Ez megvédi a hideg széltől, felfröccsenésektől és a könnyed esőtől. A bélelt vagy a meleg fleece béléssel rendelkező mezek extra meleget nyújtanak a hideg napokon. Ha még nagyobb védelemre van szüksége a hidegtől a kerékpáron, akkor a mezt kombinálhatja technikai kabátokkal vagy mellénnyel.


Hasznos kiegészítők kerékpáros mezekhez

Minden kerékpáros mez különbözik. Ezért gyűjtöttünk össze néhány kiegészítőt, amelyek segíthetnek dönteni, melyik mezt vásárolja meg:

Cipzár: Sok mez rendelkezik elülső cipzárral. Akár rövid vagy teljes hosszúságú cipzárról van szó – a cipzár nem csak a mez le- és felvételét könnyíti meg, hanem elősegíti a szellőzést is kerékpározás közben.

Zsebek: A legtöbb mez 3 hátsó zsebbel rendelkezik, melybe energia szeletet, gélt, kulcsokat vagy MP3 lejátszót tehet. Ily módon mindent magánál tarthat edzés közben. A modelltől függően a mez tartalmazhat egy kisebb cipzáras zsebet, melyben biztonságosan tárolhatja a kulcsait, stb.


Azt szeretnénk, hogy a maximumot nyújthassa kerékpározás közben – ezért a ROSE Bikes online shop-ban a legjobb mezeket kínáljuk, magas szellőzéssel és okos kiegészítőkkel a még jobb teljesítményért. A kínálatunkban megtalálja női és férfi mezek széles választékát, rövid és hosszú ujjú verziókban. Ezek minden méretben és színben elérhetők: különböző dizájnnal és olyan neves márkáktól, mint a ROSE, X-BIONIC, Alé, ASSOS, GORE, Castelli, Nalini, Sportful és sok más. Biztosan megtalálja, amit keres!

Do you have questions about road cycling jerseys?

What is a road bike jersey?
Jerseys made for speed fans have a very sporty cut, are made of functional fabric and have a cycling-specific fit to ensure optimal freedom of movement and low air resistance during the ride.
How should a road cycling jersey fit?
A road cycling jersey should fit closely to the body, but should not restrict mobility. The front of the jersey is sometimes cut slightly higher, which helps that area sit well when riding. Above all, the sporty cut should keep the material from flapping around, which gives you an aerodynamic advantage.
What features does a road bike jersey have?
This type of bike jersey often has an extended back section that covers your lower back in the bent position on the road bike. Silicone nubs or strips on the hem ensure that the jersey does not slip easily. The neckline is narrow, which ensures that you don’t have to deal with wind or insects getting under your jersey. Often road cycling jerseys have reflective elements and pockets on the lower back where you can stow energy bars, your phone or a windbreaker.
What type of pockets should a road cycling jersey have?
Characteristic of a road cycling jersey are the back pockets, usually three of them, which are usually used for energy bars or gels. Of course, you can also store extra racing clothing such as a wind jacket or wind vest in these pockets. Some cyclists also keep a small air pump there. In addition, some models have another zipped pocket that can be used for very important items such as your smartphone, keys or money.