• Rendezés:
  • További szűrők less filters

424 Keresési eredmények

Országúti kerékpáros mezek a sebesség szerelmeseinek

Folyamatosan nyomja a pedálokat kilométerről kilométerre. A tájat maga mögött hagyja. Folyamatosan dolgozik, hogy kihozza magából a legtöbbet. Akár edz, vagy a versenyen harcol az első helyekért – csak a legjobb kerékpáros felszereléssel nyújthatja a maximumot. A dobogós helyek eléréséhez szükséges felszerelés része a mez, amely tökéletesen megfelel az igényeinek. Lélegző, könnyű és tökéletesen alkalmazkodik a kerékpáros pozícióhoz – ilyennek kell lennie a kerékpáros mezének, hogy csak önmagára és a kerékpáron nyújtott teljesítményére fókuszálhasson. A ROSE Bikes online shop-ban megtalálja a megfelelő mezeket a hatékony és kényelmes edzésekhez vagy versenyzéshez. A könnyű nyári mezektől a meleg thermo mezekig a téli edzésekhez – a kínálatunk női és férfi mezek széles választékát nyújtja rövid és hosszú ujjú verziókban is. Ezek elérhetők minden standard méretben, különböző dizájnnal és színben olyan ismert márkáktól, mint a ROSE, X-BIONIC, Alé, ASSOS, GORE WEAR, Castelli, Nalini, Sportful és még sok más.


Melyik mez a megfelelő számomra?

A meznek megfelelőnek kell lennie ahhoz az évszakhoz, amelyikben használja. Választhat nyári kerékpározáshoz lélegző, könnyű mezt, mely lélegző technikai anyagból készült, vagy olyat, amely jó hőszigetelők a téli időszakra. Az országúton használt meznek elsősorban testhezállónak kell lennie, amely követi a mozgását, anélkül, hogy akadályozná. A kerékpáros-specifikus szabásnak, hosszított ujjaknak és hátsó résznek köszönhetően a mez optimális kényelmet biztosít a kerékpáron.


Kerékpáros mezek nyárra

Ha meleg napokon kerékpározik, egy jól szellőző, rövid ujjú vagy ujjatlan mezre van szüksége, mely a maximális szellőzést biztosítja a lélegző anyagok valamint a hálós betéteknek köszönhetően. Így a rövid ujjú mez elvezeti az izzadságot és hőt, ezzel szárazon tartja és hűti a testét. Az ujjatlan mezek még nagyobb szellőzést biztosítanak. Főleg női kerékpárosoknak kínálunk ujjatlan mezeket, topokat és trikókat, melyek tökéletesen alkalmasak meleg nyári napokon, a könnyű és lélegző anyagoknak köszönhetően.


Kerékpáros mezek télre

A hosszú ujjú kerékpáros mezek kifejezetten a hideg szezonban használatosak. A hőszigetelő és meleg anyagoknak köszönhetően a mezek melegen tartják a hideg napokon, miközben magas fokú szellőzést is nyújtanak. Néhány mez szélálló anyaggal rendelkezik az elülső részen. Ez megvédi a hideg széltől, felfröccsenésektől és a könnyed esőtől. A bélelt vagy a meleg fleece béléssel rendelkező mezek extra meleget nyújtanak a hideg napokon. Ha még nagyobb védelemre van szüksége a hidegtől a kerékpáron, akkor a mezt kombinálhatja technikai kabátokkal vagy mellénnyel.


Hasznos kiegészítők kerékpáros mezekhez

Minden kerékpáros mez különbözik. Ezért gyűjtöttünk össze néhány kiegészítőt, amelyek segíthetnek dönteni, melyik mezt vásárolja meg:

Cipzár: Sok mez rendelkezik elülső cipzárral. Akár rövid vagy teljes hosszúságú cipzárról van szó – a cipzár nem csak a mez le- és felvételét könnyíti meg, hanem elősegíti a szellőzést is kerékpározás közben.

Zsebek: A legtöbb mez 3 hátsó zsebbel rendelkezik, melybe energia szeletet, gélt, kulcsokat vagy MP3 lejátszót tehet. Ily módon mindent magánál tarthat edzés közben. A modelltől függően a mez tartalmazhat egy kisebb cipzáras zsebet, melyben biztonságosan tárolhatja a kulcsait, stb.


Azt szeretnénk, hogy a maximumot nyújthassa kerékpározás közben – ezért a ROSE Bikes online shop-ban a legjobb mezeket kínáljuk, magas szellőzéssel és okos kiegészítőkkel a még jobb teljesítményért. A kínálatunkban megtalálja női és férfi mezek széles választékát, rövid és hosszú ujjú verziókban. Ezek minden méretben és színben elérhetők: különböző dizájnnal és olyan neves márkáktól, mint a ROSE, X-BIONIC, Alé, ASSOS, GORE, Castelli, Nalini, Sportful és sok más. Biztosan megtalálja, amit keres!

  • ___REQUIRED___