Cipők platform pedálhoz

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

22 Keresési eredmények

Cipők platform pedálhoz és hegyi kerékpározáshoz

Kerékpáros cipő Dirt, Freestyle és MTB használatraA magas ugrások a kerékpáron nagy sebességgel át az egész vidéken - függetlenül attól, hogy dirt vagy MTB, a lapos cipők valódi alternatívát jelentenek mindazok számára, akik platform pedálokat akarnak használni. A cipőket platform pedálokra tervezték, ezért nem rendelkeznek patent rendszerrel. Mégis, a freeride cipők a speciális talpnak köszönhetően maximálisan tapadnak a pedálokon és csúszós talajon egyaránt. Ahogy pillanat alatt le tudja venni a lábát a pedálról, a platform pedálhoz kialakított cipők biztonságot nyújtanak - ami tökéletes MTB újoncok számára vagy technikailag megterhelő szakaszokon.

Rengeteg cipőt kínálunk platform pedálokhoz. Fedezze fel a neves márkákat, mint a FIVE TEN, SHIMANO és ION, valamint a népszerű FIVE TEN Freerider és VAUDE Moab modelleket!


A talp- A teli talpas cipő szíve

Minden platform pedálhoz készített MTB cipő szíve a talp. Jó tapadást kell biztosítania a kerékpáron és arról leszállva is, valamint a tökéletes energiaátvitelt a pedálokon. Éppen ezért a talp minősége különösen fontos! Az évek során megváltozott az MTB cipők hagyományos gumitalpa. Új gumikeverékeket fejlesztettek. A hegymászó sportok innovációi átkerültek a kerékpáros cipőkbe is. Így számos kiváló gumitermék és futófelület-mintázat áll rendelkezésre, melyek mind tökéletes tapadást tesznek lehetővé nedves, sáros és csúszós talajon, ugyan úgy, mint a pedálon. A Marathon és a Vibram talp a FIVE TEN-től, amely számos MTB cipőmodellben megtalálható, különösen a kiváló tapadásukról ismertek.


Robusztus, tartós, kopásálló - az MTB cipőnek strapabírónak kell lennie!

A hegyi és dirt kerékpárosoknak és a freeridereknek tartós MTB cipőkre van szükségük. A platform pedálokhoz készült cipők általában robusztus és tartós anyagból készült felsőrésszel rendelkeznek. Így még a terepen való kerékpározás során is ellenálló.


A megfelelő rögzítő rendszer a tökéletes illeszkedésért

A tökéletesen illeszkedő kerékpáros cipők elengedhetetlenek hatékony energiaátadásához. Mivel rugalmas talppal rendelkeznek, és nincsenek összekapcsolva a pedálokkal, az MTB cipők platform pedálhoz követik az összes mozdulatát tekerés közben, miközben tökéletesen illeszkednek a lábára. A hagyományos fűzők általában elegendőek ahhoz, hogy a lába a megfelelő pozíciót tartsa. Ha további merevítést igényel a sarkánál, akkor vannak olyan cipők is, amelyek tépőzáras vagy orsós rendszerrel rendelkeznek. Így még pontosabban alkalmazkodhat a cipő a lábához.


Stílus - több, mint egy cipő!

Van egy dolog, ami különösen fontos ezeknél cipőknél: a stílus! Ezért a cipők tervezés szempontjából erősen különböznek a hagyományos MTB kerékpáros cipőktől. Mindennapi cipő vagy gördeszkás stílusban és trendi színekben kaphatók. A klasszikus feketétől az álcázó mintákig - a híres márkák mint a FIVE TEN (a népszerű Freerider kollekcióval), VAUDE (a jól ismert Moab kollekcióval), SHIMANO, O'NEAL és az ION is megtalálható kínálatunkban.

Do you have questions flat pedal shoes?

What are the advantages of flat pedal shoes?
  • With their anti-slip sole, they provide optimal grip on the platform pedal. Steel pins on the pedal can further enhance this effect.
  • With flat pedal shoes, you can ride any bike with classic flat pedals.
  • During high jumps or on adventurous trails, you can get off the bike quickly.
What should I pay attention to when buying flat pedal shoes?
  • If you want to ride your bike through the forest, you should make sure the shoes are made of a robust material that cannot be damaged by a protruding branch, for example.
  • You should be able to tighten the shoe firmly to your foot to ensure optimal heel hold.