Cipők platform pedálhoz

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

35 Keresési eredmények

Cipők platform pedálhoz és hegyi kerékpározáshoz

Kerékpáros cipő Dirt, Freestyle és MTB használatraA magas ugrások a kerékpáron nagy sebességgel át az egész vidéken - függetlenül attól, hogy dirt vagy MTB, a lapos cipők valódi alternatívát jelentenek mindazok számára, akik platform pedálokat akarnak használni. A cipőket platform pedálokra tervezték, ezért nem rendelkeznek patent rendszerrel. Mégis, a freeride cipők a speciális talpnak köszönhetően maximálisan tapadnak a pedálokon és csúszós talajon egyaránt. Ahogy pillanat alatt le tudja venni a lábát a pedálról, a platform pedálhoz kialakított cipők biztonságot nyújtanak - ami tökéletes MTB újoncok számára vagy technikailag megterhelő szakaszokon.

Rengeteg cipőt kínálunk platform pedálokhoz. Fedezze fel a neves márkákat, mint a FIVE TEN, SHIMANO és ION, valamint a népszerű FIVE TEN Freerider és VAUDE Moab modelleket!


A talp- A teli talpas cipő szíve

Minden platform pedálhoz készített MTB cipő szíve a talp. Jó tapadást kell biztosítania a kerékpáron és arról leszállva is, valamint a tökéletes energiaátvitelt a pedálokon. Éppen ezért a talp minősége különösen fontos! Az évek során megváltozott az MTB cipők hagyományos gumitalpa. Új gumikeverékeket fejlesztettek. A hegymászó sportok innovációi átkerültek a kerékpáros cipőkbe is. Így számos kiváló gumitermék és futófelület-mintázat áll rendelkezésre, melyek mind tökéletes tapadást tesznek lehetővé nedves, sáros és csúszós talajon, ugyan úgy, mint a pedálon. A Marathon és a Vibram talp a FIVE TEN-től, amely számos MTB cipőmodellben megtalálható, különösen a kiváló tapadásukról ismertek.


Robusztus, tartós, kopásálló - az MTB cipőnek strapabírónak kell lennie!

A hegyi és dirt kerékpárosoknak és a freeridereknek tartós MTB cipőkre van szükségük. A platform pedálokhoz készült cipők általában robusztus és tartós anyagból készült felsőrésszel rendelkeznek. Így még a terepen való kerékpározás során is ellenálló.


A megfelelő rögzítő rendszer a tökéletes illeszkedésért

A tökéletesen illeszkedő kerékpáros cipők elengedhetetlenek hatékony energiaátadásához. Mivel rugalmas talppal rendelkeznek, és nincsenek összekapcsolva a pedálokkal, az MTB cipők platform pedálhoz követik az összes mozdulatát tekerés közben, miközben tökéletesen illeszkednek a lábára. A hagyományos fűzők általában elegendőek ahhoz, hogy a lába a megfelelő pozíciót tartsa. Ha további merevítést igényel a sarkánál, akkor vannak olyan cipők is, amelyek tépőzáras vagy orsós rendszerrel rendelkeznek. Így még pontosabban alkalmazkodhat a cipő a lábához.


Stílus - több, mint egy cipő!

Van egy dolog, ami különösen fontos ezeknél cipőknél: a stílus! Ezért a cipők tervezés szempontjából erősen különböznek a hagyományos MTB kerékpáros cipőktől. Mindennapi cipő vagy gördeszkás stílusban és trendi színekben kaphatók. A klasszikus feketétől az álcázó mintákig - a híres márkák mint a FIVE TEN (a népszerű Freerider kollekcióval), VAUDE (a jól ismert Moab kollekcióval), SHIMANO, O'NEAL és az ION is megtalálható kínálatunkban.

___REQUIRED___
___REQUIRED___