Zéfal

Innovative bicycle accessories

KIEGÉSZÍTŐK

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

34 Keresési eredmények

Sport és szabadidőruha mindenki számára
Az 1924-es alapítás óta a sportszereket gyártó adidas folyamatosan tovább bővítette termékpalettáját: Ezért részei a hatalmas adidas kerékpáros választéknak a kantáros nadrágok, mezek, pólók, kerékpáros rövidnadrágok, kerékpáros nadrágok, kesztyűk, kar, térd és a láb melegítők, valamint a zoknik is.

adidas - különleges kényelem mindenhol: kerékpáros ruha
Mindegy, hogy adidas kerékpáros nadrág, kantáros nadrág, kerékpáros mez, hosszú ujjú mez, zokni, vagy kesztyű: az adidas ruhák mindegyikének alapja a gyakorlat-orientált tervezés és funkcionalitás. Ahogyan az adidas, hitvallása mondja "csak a legjobbat a sportolóknak", amely minden egyes kerékpáros termékre is vonatkozik.

adidas - elkötelezett kerékpáros
Függetlenül a rengeteg saját tapasztalattól mellyel az adidas rendelkezik, új kollekciók fejlesztésekor szorosan együttműködik a különböző kerékpáros csapatokkal és az ő tapasztalataikra támaszkodik. Ezek a csoportok számos területet képviselnek, amitől a kerékpározás annyira lenyűgöző az adidas számára: a versenyek kombinációja folyamatosan új kerékpározási szokásokkal. Azonban az adidas kerékpáros kollekciójának célja az is, hogy tükrözze a kerékpározás élvezetét a hasonló gondolkodású emberek körében. A magas szintű technikai textil normák mellett, az adidas nagy jelentőséget tulajdonít az életmód-orientált tervezésnek. Ez a kombináció egyre több és több embert motivál, hogy menjen ki az utcára, és élvezze a kerékpározást.

A híres sport márka ezért fejlesztett kerékpárosok számára egy speciális termékvonalat, melynek designja és a funkcionalitása lenyűgöző. Azonban a cég nem csak a hagyományok és a márkanév miatt ismert, minden egyes termék kivitelezése magas minőségű, hogy megfeleljen az ügyfelek magas minőségi követelményeinek.