Xenofit

Drink it …Feel it. Xenofit offers you a large selection of sports nutrition. Whether in everyday life, on holiday or in competition – find the right product for you.

KIEGÉSZÍTŐK

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

6 Keresési eredmények

A Xenofit GmbH a Verla-Pharm pharmaceuticals leányvállalata, Tutzing-ban található a Starnberg tónál. 1988 óta a Verla-Pharm a meglévő know how-jával táplálék-kiegészítőket, szénhidrátokat és fehérjéket gyárt a Xenofitnak is. A termékek széles választéka az elmúlt 30 évben született, és ezalatt folyamatosan bővült és fejlődött. Számos hobbi sportoló valamint profik is megbíznak a Xenofit termékeiben.

Xenofit – a táplálék-kiegészítők és étrend kiegészítők szakértője
A Xenofit termékkínálata tartalmazza: italok, melyeket az edzés előtt és alatt kell fogyasztani, szénhidrát gélek és szeletek edzéshez és versenyre is, valamint táplálék-kiegészítők. A Xenofit termékek különböző ízesítéssel érhetők el. A mentás gél hozzáadott koffeinnel például meglepően friss ízzel rendelkezik. Sőt, a vállalat megfelelő kulacsokat is kínál a kulacstartókba, melyek biztosítják, hogy mindig kéznél legyen az ital kerékpározás közben. A kulacs átlátszóságának köszönhetően jól látható a folyadék mennyisége. A Xenofit szarvas faggyú sport krémje ideális kiegészítője az aktív sportolóknak, mint a kerékpárosok, futók, hegymászók és túrázók. A krém megakadályozza a kidörzsölődést, ezáltal a sportolás még nagyobb élmény lesz.