SIDI

Success guaranteed by performance, comfort and passion

Ruházat

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

47 Keresési eredmények

Ahogy a kerekek forognak a kerékpárban, úgy repült el 50 év. Ha megnézzük a SIDI cég történetét, akkor a kezdetek egészen 1960-ig nyúlnak vissza, amikor a cégalapító Dino Signori szenvedélyét a kerékpározás iránt munkájára fordította. A saját kézműves üzletében egyre fontosabbá vált a kerékpározás és a sportcipő gyártása, így a SIDI a következő évek során az egyik vezető kerékpáros cipőgyártóvá vált. Ma a SIDI nagy választékot kínál MTB és országúti cipőkből hobby sportolóknak, valamint a profiknak egyaránt.

SIDI kerékpáros cipők - sportcipők magas technikai komforttal
A SIDI MTB / trekking és országúti cipők ergonómiailag fejlesztett - a felső anyagtól a varrásokon át a talpig. Ezért nagyon népszerű kerékpáros cipő minden szenvedélyes kerékpáros számára. Nemcsak a különböző kerékpáros cipők tervezése meggyőző, hanem a funkciójuk is. A könnyű felső anyagok növelik a kényelmet és különösen hatékony szellőzést biztosítanak. A cipő másik innovatív tulajdonsága a 2007-ben, a SIDI által kifejlesztett "Heel Retention System". Ezzel a rendszerrel a sarkát fixálja a cipőben. Ily módon beállíthatja a cipőt, hogy különösen jól illeszkedjen a lábhoz, és megakadályozhatja az elcsúszást, pl. a sprintek alatt. Egy másik gyakorlatias SIDI fejlesztés a Vent karbon talp, amely segíti a láb szellőzését. A Micro Look zárak is nagyon népszerűek a kerékpárosok körében; a Micro Lock csavaros záró rendszer lehetővé teszi a cipők tökéletes beállítását a lábhoz.
  
SIDI kerékpáros cipők és kiegészítők - megbízható, kényelmes és funkcionális
Ma a SIDI cég a hagyomány, fejlődés, stílus és kényelem egyedülálló egyensúlyával a legkülönlegesebb sportcipő-gyártónak számít. Ezenkívül a SIDI cég számos hasznos tartozékot és pótalkatrészt kínál, különösen, ha a SIDI cipőjét a ruhájához kívánja illeszteni. Ez nem jelent problémát a SIDI cserealkatrészek széles választékával. Egyszerűen szerelje fel SIDI cipőjét a színes racsnival vagy zárral, hogy megfeleljen ízlésének. Mi több, a SIDI kialakította a ruházati termékeit is, hogy a rajongóknak megfelelő zoknit, nadrágot, kesztyűt stb. biztosítson. A jövőben a SIDI nemzetközi értékesítési hálózat építésébe fektet be, garantálja a minőséget több millió sportolónak. A kerékpárosok a világ minden tájáról kihasználják a SIDI megbízhatóságát és kényelmét, amelyet a technikai MTB és országúti cipők képviselnek.