Selle Italia

Kerékpár nyergek igényeseknek

Alkatrészek

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

20 Keresési eredmények

A Selle Italia sikertörténete 1897-ben kezdődött Corsico kis falujában. Amikor még az első nyergek elhagyták a gyártósort kizárólag szállító kerékpárokra tervezték, a vállalat az elkövetkező években elsősorban a kerékpáros sporttermékekre összpontosított. Azóta sokat változott a nyergek gyártása is: miközben az első nyereg modell acélból és bőrből készült, a vállalat most egyértelműen a kényelemre és az ergonómiára koncentrál. Napjainkban a Selle Italia kínálatában megtalálhatók a nők és a férfiak anatómiájára tervezett gélbetétek és nyergek.

Terepre vagy triatlonra – Kiváló minőségű ergonomikus nyergek
A Selle Italia kínálata hatalmas. Az országúti, terep és triatlon nyergek széles választéka lehetővé teszi, hogy minden versenyző megtalálja a tökéletes nyerget. A Selle Italia különösen népszerű nyereggyártónak bizonyult a triatlon és profi kerékpározás területén. Ez azért van így, mert minden részlet számít, ahol a maximális teljesítményre van szükség, és a Selle Italia nyergek szilárd konstrukciójának, valamint minden egyes modell technikailag kifinomult fejlesztésének köszönhetően egyre több profi bízik meg a nyereg minőségében. Mégis az off-road szektorban is egyre inkább népszerűvé válik. De bármilyen szakágról is legyen szó, az olasz gyártó mindig a versenyzőkre összpontosít. Az országúti, terep és triatlon nyergek mellett az olasz cég olyan tartozékokat is kínál, mint a nyeregtáskák vagy a felniszalag.

Selle Italia - kényelmes nyergek nők és férfiak számára
Annak érdekében, hogy folyamatosan fejlesszék és eladják a tökéletes megoldásokat a kerékpárosok számára, a Selle Italia egy, a különböző tudományágakból álló szakértői csoporttal dolgozik együtt. A nagy kihívás az, hogy olyan nyergeket készítsenek, amelyek tökéletesen megfelelnek a kerékpárosok kényelmének és ergonómiájának.