REMA Tip Top

Javító készletek professzionális és gyors javítási munkákhoz a kerékpáron

Kiegészítők

A REMA Tip Top cég nemzetközileg ismert gyártó a kerékpár karbantartási és javítási kiegészítők területén. A javító készletek sokoldalú kínálatával a vállalat minden olyan tartozékot kínál, amire Önnek szüksége lehet városi, hegyi és országúti kerékpárok karbantartásához. A céget 1937-ben alapították, és azóta is bővíti a kerékpár karbantartási termékek kínálatát. A REMA Tip Top ma olyan termékeket kínál, amelyekkel professzionális, gyors és biztonságos módon javíthatják a gumiabroncsokon a különböző méretű lyukakat. A REMA Tip Top javító készletek az innovatív ragasztási technológiának és speciális gumikeverékeknek köszönhetően segítenek a károsodott gumiabroncs javításában a hibrid, városi kerékpáron vagy a BMX-en, így perceken belül újra használhatja őket.

Kerékpárjavítás REMA Tip Top-pal - Kerékpár kiegészítők, amelyeket mindig magánál kell tartania
A REMA Tip Top minőségi márkanevek közé tartozik a szelepsapkák, javító készletek, kézi tisztítószerek, vulkanizálófolyadékok, és szelepmag eltávolító szerszámok között. A kerékpárjavító készletek nemzetközi gyártójaként a cég megfelelő termékeket kínál mindenféle kerékpárjavítási munkához. A REMA Tip Top javító készlettel minden olyan fontos tartozék a kezében van, amire szüksége lehet ahhoz, hogy bármely kerékpár gyorsan újra használható legyen az úton. A REMA Tip Top minőségi márka számos kerékpáros alap felszereléséhez tartozik. A kéztisztító segít megtisztítani a bekoszolódott kezet egy szempillatás alatt - és víz nélkül.

A külső- és belső gumi javítófoltok a REMA Tip Top-tól – Környezetbarát kerékpárápolási termékek
Palackok, törött üvegek, szögek, éles kövek és a gödrök hatással lehetnek a kerékpár gumiabroncsok működésére. Ha defektet kapott, könnyen megjavíthatja kerékpárját a REMA Tip Top foltokkal. Javítás után az abroncsok ugyanolyan minőségűek lehetnek. A külső és belső gumi javítófoltok túrákon vagy kerékpáros utakon válhatnak igazán a hasznára, mivel lehetővé teszik, hogy a gumiabroncsot újra megfelelően keményre fújja. A REMA Tip Top-pal a hobbi kerékpárosok és a sportolók olyan ápolószereket választanak, amelyek szintén környezetbarátok. A vulkanizáló folyadék a gumiabroncs belsejébe juttatva behatol lyukba és hatékonyan lezárja. A foltok különböző formákban és méretekben állnak rendelkezésre, így tökéletesen megfelelnek a különböző méretű lyukakhoz. A szelep eltávolító szerszámokkal másodpercek alatt cserélhetők ki a sérült szelepek.