Jagwire

Magas minőségű fékek kerékpárokhoz

Alkatrészek

  • Rendezés:

5 Keresési eredmények

A Jagwire egy amerikai fékrendszereket és fékcsöveket gyártó vállalkozás. A vállalat magas biztonsági, gyártási és minőségi igényei motiválják az alkalmazottakat, hogy számos olyan újítást fejlesszenek ki, amelyeket különböző típusú kerékpárokhoz használnak szerte a világon. Az amerikai Jagwire a világvezető a fékrendszerek területén. Az ISO certifikáció alapvető az innovációk sikeréhez. A felhasználók, akik Jagwire-t használnak, szeretik az alkatrészek magas megbízhatóságát. Nemzeti és nemzetközi kerékpáros márkák kooperálnak a Jagwire-rel, és így Jagwire alkatrészeket és fék-szetteket használnak.

Fékcsövek és kiegészítők a Jagwire-től – magas minőségű kerékpáros alkatrészek  
A Jagwire fékcsöveket is kínál, melyek tárcsafékes kerékpároknál használnak. Ezek a speciális termékek teflon bevonattal rendelkeznek. Sőt, a csöveket kevlárral is megerősítik, mivel ezeket a típusok a legtöbb tárcsafékes modellnél használhatóak. Mivel a Jagwire fékcsövek magas fokú kompatibilitást nyújtanak, a termékek igen keresettek. A Jagwire adaptereket is kínál, melyek tökéletesen működnek együtt a fékcsővel. Mindegy egyes termék a legjobb minőséget képviseli. Minden cső a megfelelő hosszúságúra vágható. Általánosságban elmondható, hogy a Jagwire fékcsövek olyan hosszúak, hogy kompatibilisek legyenek a Jagwire adapterrel.

Kerékpáros szerszámok a Jagwire-től – biztonság minden túrán
A kábelek beállítása elengedhetetlen új fékcső beszerelésekor, és pontosan ehhez tervezték a Jagwire szerszámokat. A Jagwire kábel beállítók könnyű és biztonságos hozzáférést biztosítanak a váltóhasználathoz menet közben. Mivel alumíniumból készültek, extrém erősek és tartósak. Sőt, a termékkínálat különböző adaptereket tartalmaz. Hogy melyik adapter a megfelelő az Ön kerékpárjához, a tárcsafék gyártójától függ. Az amerikai gyártó különböző fék adaptereket és fékcsöveket gyárt különböző gyártók termékeihez. Jagwire Quick-Fit adapterek tökéletesek ahhoz, hogy a fékteljesítményt és tartósságot növelje.