FOX

intelligens kerékpáros és szabadidő ruhák

Ruházat

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

84 Keresési eredmények

A sportruházat szegmensben, FOX rengeteg ruházatot, sisakot és protektort kínál bármilyen típusú kerékpáros számára. A FOX ruhák megfelelnek minden kerékpáros követelményeinek - nem számít, hogy profi mountain bike versenyzőről vagy amatőr kerékpárosról van szó. A FOX kényelmes és gyorsan száradó anyagból kínálja a klasszikus és modern kerékpáros pólókat, funkcionális dzsekiket, kerékpáros nadrágokat és hosszúujjasokat, amelyek nagyszerű hő kontrollt biztosítanak. A modern szálak biztosítják a magas szintű légáteresztő és legjobb nedvesség eloszlató tulajdonságokat.

FOX kerékpáros - utcai és kerékpáros ruházat
Mivel a kerékpáros ruhák ki vannak téve mindenféle külső hatásnak, a FOX nagy jelentőséget tulajdonít strapabíró anyagoknak, ezért kínál stabil és funkcionális anyagokat kerékpárosoknak, legyen szó utcai vagy kerékpáros viseletről. A FOX kerékpáros ruhái elviselik a kerékpározásra jellemző feszülést, emellett a ruházat meg van erősítve azokon a területeken, ahol erre a legnagyobb szükség van.

FOX kerékpáros protektorok - védőöltözet MTB versenyzőknek
Sőt, a FOX olyan ruhákat is kínál, melyek védik a rázkódással és a sérülésekkel szemben. A FOX védőfelszereléssel ellátott ruhái ideális biztonságot nyújtanak MTB versenyeken és hobby tevékenységekkor is. A speciális burkolatnak köszönhetően a FOX protektorok tökéletesen alkalmazkodnak a test különböző részeihez és csillapítják a rezgéseket. A rugalmas beállítási lehetőségek és ergonomikus alak, a lélegző anyagok nem csak megfelelő védelmet biztosítanak a kerékpárosnak, hanem a legszabadabb mozgást is.

FOX sisakok – biztonság és védelem off-road
FOX sisakok több, mint szemet gyönyörködtetőek. A színes FOX stílus mellett, a FOX kerékpáros és a dirt sisakok lenyűgözőek: az alacsonyabb oldalsó szélek megvédik a fejét oldalirányú ütközés esetén, valamint a kényelmes áll pántok. A légbeömlők kiváló légáramlást, légáteresztő képességet és kényelmes viseletet biztosítanak, a mosható belső párna a FOX sisakok fő biztonsági jellemzője.