{ cms_block(['basic_headline_marke_five-ten']) }}

Ruházat

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

14 Keresési eredmények

1985 óta a Five Ten – A bátrak márkája - tartósan befolyásolta a hegymászás történetét. A Five Ten története a Yosemite völgyben indult – mi másra számíthatnánk egy amerikai márkától ilyen mély gyökerekkel a hegymászás terén. Az 1980-as évek közepén az 5.10 jelentette a szabadmászásban a mérsékelt emelkedéstől a rendkívül technikás útvonalakig tartó átmenetet. Charles Cole, az Five Ten alapítója és a kemény és híres mászó, aki az első volt a különböző merész falakon és sziklákon. Üzletét szabadtéri cipők létrehozására építette, miután a majdnem lecsúszott, miközben ereszkedett egy túrája során a Yosemite Nemzeti Parkban. Célja volt egy speciális gumi talppal ellátott cipő kifejlesztése, a legjobb tapadást biztosítja. Nem sokkal később kifejlesztette a legendás Stealth Rubber-t! A mai napig használják ezt a gumikeveréket a legnehezebb terepeken, továbbfejlesztett változatokban. Mondhatjuk, hogy a Five Ten újra-feltalálta a mászócipőt: 1985 óta számos első mászás nem lett volna lehetséges a Five Ten mészócipői nélkül – vagy csak több évvel később. A Five Ten folyamatos sikereket ért el azzal, hogy egyre magasabbra helyezte a lécet a high-end mászócipők és MTB cipők területén, miközben egyre magasabb színvonalra törekedett.

MTB cipők a Five Ten-től – Kemény pályákra tervezve
Ami mászócipőkkel kezdődött, és vízi sport cipőkkel folytatódott, nagyon kedveltté vált a kerékpárosok közt, és már évek óta nem telt el úgy MTB Downhill világkupa eredményhirdetés, hogy a dobogón ne állt volna egy Five Ten cipő. Akár freeride, trail vagy downhill – a Five Ten cipőkkel fog találkozni, ha a dolgok kicsit extrémebbé válnak. Emellett a kerékpáros cipők kombinálják a hihetetlen csúszásmentes Stealth Rubber talpat a fantasztikus megmunkálással, magas kényelemmel és laza megjelenéssel. A Five Ten cipők biztos tapadást biztosítanak platform pedálokon is, ami elengedhetetlen a jó irányításhoz. A Five Ten minden igényhez kínál cipőt. Mindnek mintázott talpa van a tökéletes tapadásért, valamint robosztus felsőrésze. Választhat Five Ten MTB cipőket SPD pedálhoz való lyukakkal és stopli nélküli freeride cipőket csúszásmentes gumitalppal a platform pedálhoz.

Approach Shoes – Stílusos Sneaker-ek a Five Ten-től
A tapadás, magas minőségű kidolgozottág és a szép dizájn teszik a cipőket tökéletesen alkalmassá a mindennapos használatra. Ezért a Five Ten stílusos cipők és sneaker-ek széles választékát kínálja!

Five Ten Stealth – Gumikeverékek minden használatra
A megbízható alapanyag fontos minden sportágban, amiben a Five Ten jelen van, és sokszor ez lehet a döntő tényező siker vagy bukás közt. A lába nem csúszhat meg túrázás, sziklamászás vagy kerékpározás közben! A gumikeverék meghatározó tényezője a tartósság és a tapadás kombinációja! Ahhoz, hogy a hegymászó- vagy MTB cipő a lehető legtartósabb legyen, a talpnak erősnek kell lennie. A megfelelő tapadást kell biztosítania minden felületen, ezáltal megbízható tartest nyújt a sziklákon, mászás vagy kerékpározás közben. Ezt a Stealth Rubber különböző verzióinak adaptálásával érik el, a felhasználásnak megfelelően és top sportolókkal szorosan együttműködve! A siker magáért beszél- a hires Stealth talpak szerves részeit képzik az MTB, freeride, downhill és mászócipőknek.

Fedezze fel a freeride, platform pedálos és MTB cipőket a Five Ten-től! A webshopunkban megtalálja a népszerű márka, a Five Ten cipőit minden UK méretben és a klasszikus színektől kezdve, mint a fekete, a trendi színekig, nőknek és férfiaknak egyaránt. Választhat könnyű nyári MTB és freeride cipőket lélegző anyaggal, vagy téli szél- és vízálló cipőket. Tekintse meg a népszerű FREERIDER és IMPACT kollekciókat, vagy a skót profi kerékpáros, Danny MacAskill cipőket!