ASSOS

Kerékpáros ruházat edzésre és versenyzéshez

Ruházat

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

83 Keresési eredmények

Az svájci ASSOS kiváló minőségű kerékpáros ruházatot gyárt. Ez a kompetencia hagyomány az ASSOS-nál: A cég több mint 35 éve használja tudását és szenvedélyét anatómiai és funkcionális ruházat fejlesztésére és gyártására. Az ASSOS kínálatában megtalálhatók a kerékpáros rövidnadrágok, nadrágok/harisnyák, aláöltözők, mezek, kabátok, time trial mezek és egyéb kerékpáros kiegészítők férfiak és nők számára. A kerékpáros ruházatán kívül az ASSOS olyan testápolási termékeket is gyárt, mint a hámosító krém vagy gél a nyereg okozta sebek ellen. Az ASSOS az ókori görög eredetű "ász" szóból ered. Az "ASSOS által gyártott" termékek magas minőségi színvonalat képviselnek - a kerékpáros ruhákból. Az ASSOS Competence Center Svájcban található San Pietro di Stabio városában, és az egyes kerékpáros ruházat minden jellemzőjét a svájci központ határozza meg.
Egyedi kerékpáros ruhák férfiaknak és nőknek egyaránt
Az ASSOS kiemelkedő minőséget nyújt és a legmagasabb igényeknek is megfelel - kerékpáros nadrágok. A kényelmes viselet itt meghatározó lehet, az ASSOS olyan kerékpáros nadrágot kínál, amely minden szempontból kényelmesen illeszkedik. A professzionális kerékpározáshoz az ASSOS professzionális kerékpáros ruhák széles választékát kínálja. Nem számít, hogy vállpántos nadrágot vagy rövid nadrágot keres pántok nélkül, napi edzésre, versenyre vagy rendkívül nagy távolságokra: az ASSOS termékcsaládja számos kerékpáros nadrágot tartalmaz férfiak és nők számára, akik funkcionális kerékpáros ruhák megszállottjai. Mivel az anatómia, a kerékpározási szokások és a preferenciák mind egyediek, az ASSOS minden sportoló számára megfelelő megoldást fejlesztett ki.
ASSOS kerékpáros ruházat - funkcionális és telje ötletekkel
Hosszú története során az ASSOS cég újra és újra bizonyította alkalmasságát a kerékpáros ruházatok fejlesztésében. "Made by ASSOS" csak a saját kutatási és fejlesztési laboratóriumaiból kikerült termékek kaphatják meg. Az összes ASSOS termék fejlesztése svájci ASSOS-n keresztül történik. A fejlett ergonómiai kialakítás biztosítja a tökéletes kerékpározást. Ráadásul a ruhák mind könnyűek, és az egyes rétegeken keresztül biztosítják a test természetes hőszabályozását.