ABUS

Covers a wide range of bike security with high-quality U-locks, chain locks and folding locks as well as armoured cable, spiral cable and cable locks. For sports or in everyday life, the ABUS bike helmet is part of it.

Ruházat & KIEGÉSZÍTŐK

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

60 Keresési eredmények

Kerékpáros biztonság és védelem
Ha biztonságban akarja tudni a kerékpárját, vagy megvédené fejét egy kerékpáros bukás során, esetleg egyszerűen csak biztonságosan akar néhány dolgot szállítani kerékpáros táskájában – az 1924-ban alapított ABUS különböző kerékpár zárak, kerékpáros sisakok és kerékpáros táskák széles választékát kínálja. Sőt, lánc zárak, U-lakatok, váz lakatok, kábel zárak, tekercselt kábel zárak és összecsukható zárak, valamint sokszínű kerékpáros sisakok gyerekeknek, nőknek és férfiaknak és a különböző kerékpáros táskák és tartozékok is részei a termékskálának.

ABUS kerékpár zárak - különböző zárolási megoldások kerékpárokhoz
ABUS széleskörű kerékpár zár megoldásokat kínál, így biztosítva a kerékpár lehető leghatékonyabb védelmét. A kerékpár típusától és a kívánt rögzítési módszertől függően, az ABUS lefedi a kerékpár zárak teljes körű kínálatát. Beleértve U-lakatok, lánc zárak, váz lakatok, kábel zárak, tekercselt kábel zárak és összecsukható zárak. A családi tulajdonban lévő vállalkozást most a harmadik és negyedik generáció működteti és így megmaradt a mechanikus és elektronikus biztonságtechnika területén működő független, globális cégnek.

Az ABUS kerékpáros sisakjai - hatékony védelmet kínálnak a fejének
Sisakban jelentősen csökkentheti a fejsérüléseket kerékpár baleset esetén. Ezért nem csak az a fontos, hogy sportolás közben viseljen sisakot, hanem a mindennapi életben is. Kezdve a csecsemő- és gyerek sisakoktól a városi sisakokon keresztül a high-end sport sisakokig. Az ABUS széles választékát kínálja a jól szellőző, kellemes komfortérzetet és egyéni fej adaptációra alkalmas kerékpáros sisakoknak. Ezen felül a gyerek és városi sisakokba beépített hátsó lámpa még magasabb szintű biztonságot nyújt.

Kerékpáros táskák minden alkalomra
ABUS kerékpáros táskák a kiváló minőségű kidolgozásukról és vonzó design-jukról ismertek. A táskák választéka különböző modellek széles skáláját foglalja magába, beleértve a kormány táskákat, nyeregtáskákat, szimpla és dupla csomagtartó oldaltáskákat és városi biciklis hátizsákokat. Az okos KLICKfix rendszer garantálja az egyszerű használatot és biztosítja, hogy a poggyász olyan szilárdan legyen a nyeregben, mint Ön.