•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

ZIPP kerekek
Amikor minden másodperc számít…

1988 márciusában elkezdődött a csúcsminőségű kerékgyártó Zipp története – egy vállalkozás, mely mára világhírűvé vált. A céget Amerikában alapították és egyből a kezdetektől felhívta magára a figyelmet az ötleteivel. Most a termékkínálatuk magában foglal számtalan csúcsminőségű kereket, kormányt, szárat, gumit és nyeregcsövet. 2007 óta a cég a SRAM LLC cégcsoport tagja.

Zipp kerekek – minőség a legapróbb részletekig  
A Zipp alapelvei egyszerűek és hatékonyak és a kiváló minőségük alapkövei. A termékdizájntól a marketing folyamatokig – maximális teljesítmény, kiváló anyagminőség és alkatrészek, innovatív dizájn és funkcionális technológia játsszák a legfontosabb szerepet. A részletek szeretete bizonyítja, hogy a Zipp kerekek a legjobb választás, ha aerodinamikáról és teljesítményről van szó.

High-tech kerekek – dobogóra tervezve  
Az Ironman-től a Tour de France-ig – a Zipp kerekek mindenhol megtalálhatók. Fedezze fel a high-tech kerekek kínálatát a maximális aerodinamikáért! Sőt, Zipp országúti gumikat és kiegészítőket is kínálunk, mint pl.  szelepek és tartalék belsők.
WE NEED YOUR CONSENT TO LOAD THE YOUTUBE SERVICE!
We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.