tubolito

Super-light bike tubes that exceed your expectations for durability and weight tuning

Alkatrészek

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

12 Keresési eredmények

Csúcstechnológiájú elasztomerből készült kerékpárbelsők
A két osztrák mérnök, Christian Lembach és Akos Kertesz azzal a gondolattal álltak elő, hogy forradalmasítják a kerékpáros belsők piacát, amikor könnyű, csúcstechnológiájú, membránokat fejlesztettek okostelefonok hangszóróihoz. A szenvedélyes hegyi kerékpárosok, a két Tubolito alapító az aránytalanul nehéz belsők hátrányait akarták kiküszöbölni, amelyek nagy méretűek, így teljes gumiabroncsok akár 40% -át is kiteszik. Egy újonnan kifejlesztett gyártási folyamat segítségével a mobiltelefon hangszórók könnyű termoplasztikus elasztomer technológiáját a nyomásálló kerékpáros belsőkre át lehet vinni. Sikeres tesztek bizonyítják, hogy ezek a különösen könnyű, mégis nagyon strapabíró kerékpáros belsők, amelyek tökéletesen illeszkednek a mez zsebébe, tökéletes utódai lehetnek a jelenlegi belsőknek.

Valódi alternatíva a belső nélküli rendszerekhez
A fiatal ausztriai cég, kizárólag ultra könnyű belsők gyártására specializálódott. A méretük függvényében a Tubolito belsők akár 80% -kal könnyebbek, mint a hagyományos standard belsők. A bécsi úttörők elsősorban a hegyi kerékpárok könnyű és strapabíró belsőinek fejlesztésére, a csere belsők helyettesítésére és belső nélküli megoldások fejlesztésére koncentrál. A Tubolito illesztésmentes elasztomer technológiája nemcsak csökkenti az elkopás veszélyét, hanem alacsony nyomás esetén is magas védelmet nyújt defekt ellen. A súly és defektek csökkentésének érdekében a hagyományos felnik bonyolult és időigényes belső nélkülivé alakításával ellentétben a könnyen cserélhető Tubo belsőkkel ez csak egy laza csuklómozdulat.

Javítsa teljesítményét az úton
A könnyű Tubo belsők nem csak a hegyi kerékpárok, fat bike-ok és az e-kerékpárok széles gumiabroncsaihoz elérhetők, hanem az alacsony gördülési ellenállású országúti külsőkhöz is. Ezek a belsők az országúti kerékpárok számára nagy teljesítményt nyújtanak, hiszen nemcsak kisebb súlyúak, hanem csökkentik a súrlódást a belső és a gumiabroncs között, mivel a sima elasztomer anyag tökéletesen illeszkedik a gumiabroncs méretéhez. Táskájában a narancssárga belső szinte fel sem tűnik. Az S-Tubo és országúti szelepet eltávolíthatja, így kisebb helyen elférnek a csere belsők a túrája során. További modellek és méretek várhatóak...