Troy Lee Designs

Kultusz, az egyedi designnak köszönhetően - TROY LEE által tervezett freestyle ruházat

Ruházat

  • Rendezés:

0 Keresési eredmények

No products found!

A '70 -es évek végén, Troy Lee - a férfi a design mögött - kezdte barátai és ellenfelei motocross sisakjait díszíteni a szemet gyönyörködtető designjával. Míg a saját motocross karrierje kezdett formát ölteni, Troy Lee sisakjai és ruhái hamarosan kiemelkedő darabjai lettek a sportnak, így az alkotó végül minden idejét erre fordította.

A megkülönböztető stílusnak és a magas színvonalú kivitelezésnek köszönhetően, a Troy Lee Designs termékek szerves részévé váltak a mountain bike sportnak. Legyen szó kesztyűről, downhill ruházatról, utcai ruházatról vagy csúcstechnológiás full-face karbon sisakról - minden egyes terméket szeretettel és szakértelemmel terveztek, kiváló minőségű anyagokból és részlet gazdagon készülnek, amelyek segítenek a profivá váláshoz vezető rögös úton.

Hála a hosszú kapcsolatnak a különböző sportokkal, a Troy Lee tervező csapata rengeteg tapasztalattal rendelkezik, hogy milyen termékekre van szükség. Minden terület profitál ebből a tudásból, ami azt jelenti, hogy a motocross ihlette megoldások is be vannak építve a különleges MTB termékekbe.

Teljes ujjas kesztyű többrétegű és különösen tartós külső anyagból készült, ami tökéletesen védi a kezet bukás esetén, míg a vékony és csúszásgátló tenyér a finom érzékenységet biztosít, hogy optimálisan kezelhesse a kerékpárt. A sisakok is tele vannak okos részletekkel és úttörő technológiával. Kezdve az antimikrobiális anyagból készült béléstől, amely elvezeti a nedvességet a fejéről, a könnyű titánium komponenseken keresztül, a szénszálas technológiával készült sisakokat űrhajózás ihlette - Troy Lee Designs termékek designjukkal és technológiájukkal mindig a stílus alapjai lesznek.  

Első osztályú minőség találkozása a stílusos designnal - ez az, ami termékeket egyedivé teszi.