Trelock
A Trelock kerékpáros felszerelés megvédi a kerékpárját a tolvajoktól

A Trelock cég hosszú hagyományokra tekint vissza a kerékpáralkatrészek és felszerelések gyártásában a biztonság, elektronika és a mechanika területén. A kerékpárosok világszerte élvezik a 150 éves tudás és szakértelem eredményeit. A megbízható funkcionalitással és tesztelt minőséggel rendelkező termékek garantálják a Trelock cég sikereit, valamint ügyfeleik elégedettségét a nemzetközi piacon.

A Trelock kerékpár kiegészítők védik a kerékpárját a tolvajoktól
Az elmúlt tíz évben a Trelock cég különösen gyors innovációjával jelentősen segített a kerékpáros piac alakításában. Az előrelépés a mechanikában a kerékpárelektronikában, a kerékpáros szoftverekben és a kerékpáralkatrészek designjában segített a németországi Trelock cégnek olyan kerékpártechnológiát kifejleszteni, amely széles körben tette ismertté kerékpárosok körében. A Trelock GmbH Németországban, Münsterben fejleszti és gyártja termékeit a kerékpártolvajok ellen. A Trelock speciális zárakat, például láncokat, összecsukható zárakat, tekercselt kábelzárakat és vázzárakat kínál, amelyek rendkívül ellenállóak a fűrész-, kalapács- vagy egyéb eszközökkel szemben.

Trelock kerékpár lámpák - a legmodernebb technológiával
Egy másik biztonsági terület a kerékpárlámpák témája. A Trelock cég kerékpárlámpái olyan termékek, amelyek felfrissítik a kerékpáros életét. A cég dinamós és elemes első lámpákat, valamint akkumulátoros és dinamós hátsó lámpákat kínál. A németországi Trelock képzett és hatékony csapata a legújabb technológiákat a modern innovációs központjában valósítja meg.