•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

SP Connect
Kapcsolódjon az aktív élethez!

Az SP CONNECT okos megoldásokat kínál, hogy sportolás közben kihasználhassa az okostelefonok minden előnyét. Ez sokkal több, mint egyszerű kommunikáció – az okostelefonja folyamatosan ellenőrzi teljesítményét, miközben a személyi edzőjévé válik sport közben. Főleg, amikor kerékpáron használja okostelefonját, a legjobb funkcionalitás érdekében fontos a könnyű olvashatóság és hozzáférés – úgy mint a megbízható rögzítés.

Pontosan ezt kínálja az SP CONNECT, miközben hű marad a gyökerekhez: az SP Group alapítója, Thomas Krenn 1988-ban alapította a céget, mely snowboard kötéseket gyártott. Ez már kicsit divatjamúltnak hangzik, azonban nagy sikert hozott – csakúgy, mint az okostelefon rögzítő rendszer, amit 2016-ban mutattak be. A termék alapja egy telefon tok, beépített rögzítő mechanizmussal, magas fokú biztonságot és szinte korlátlan számú alkalmazást kínál.

Nem számít, milyen sportot kedvel. A termékek tökéletesen alkalmazkodnak a felhasználási területhez– legyen szó akár mountain bike-ról, futásról, snowboardozásról vagy golfozásról – és mindig lehetővé teszik, hogy biztonságosan használhassa okostelefonját. Az bécsi székhelyű osztrák cég összeköti az okostelefonját az aktív élettel, így soha nem tapasztalt szabadságot biztosít.