SP Connect

Kapcsolódjon az aktív élethez!

Kiegészítők

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

30 Keresési eredmények

Az SP CONNECT okos megoldásokat kínál, hogy sportolás közben kihasználhassa az okostelefonok minden előnyét. Ez sokkal több, mint egyszerű kommunikáció – az okostelefonja folyamatosan ellenőrzi teljesítményét, miközben a személyi edzőjévé válik sport közben. Főleg, amikor kerékpáron használja okostelefonját, a legjobb funkcionalitás érdekében fontos a könnyű olvashatóság és hozzáférés – úgy mint a megbízható rögzítés.

Pontosan ezt kínálja az SP CONNECT, miközben hű marad a gyökerekhez: az SP Group alapítója, Thomas Krenn 1988-ban alapította a céget, mely snowboard kötéseket gyártott. Ez már kicsit divatjamúltnak hangzik, azonban nagy sikert hozott – csakúgy, mint az okostelefon rögzítő rendszer, amit 2016-ban mutattak be. A termék alapja egy telefon tok, beépített rögzítő mechanizmussal, magas fokú biztonságot és szinte korlátlan számú alkalmazást kínál.

Nem számít, milyen sportot kedvel. A termékek tökéletesen alkalmazkodnak a felhasználási területhez– legyen szó akár mountain bike-ról, futásról, snowboardozásról vagy golfozásról – és mindig lehetővé teszik, hogy biztonságosan használhassa okostelefonját. Az bécsi székhelyű osztrák cég összeköti az okostelefonját az aktív élettel, így soha nem tapasztalt szabadságot biztosít.