•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

SKS GERMANY
RIDE ON

Mint az egyik vezető kerékpáralkatrész-gyártó, az SKS Germany már közel 100 éve tartja mozgásban a kerekeket. Nap mint nap a szlogenjük szerint élnek: Ride on! A gyorsaság növelése, a sikerhez vezető út és a célok elérése - bevált termékekkel, innovatív megoldásokkal és friss ötletekkel. A "Made in Germany" minőségi pecsét tükrözi a vállalat magas elvárásait a minőség, funkcionalitás és design iránt. Az összes terméket tapasztalt és kreatív szakemberek fejlesztik, a házon belüli tervezési és fejlesztési részlegeken.

A kiváló minőségű mini, teleszkóp és otthoni pumpák, valamint a cég kultikus terméke - a RENNKOMPRESSOR pumpa – határozzák meg a pumpák kínálatát. Minden pumpa a kényelmes, nagy teljesítményű és strapabíró anyagokból készül.

A SKS GERMANY az innovatív sárvédőikről ismert világszerte, minden kerék és vázmérthez. A sárvédők optimális védelmet nyújtanak a szennyeződés és a felfröccsenő víz ellen.

A kerékpáros szerszámok, cipők, kulacsok, kulacstartók és kerékpár táskák kínálatába tökéletesen integrálódtak az új BIKE LIQUIDS termékek, hogy még további kényelmet biztosítson a kiegészítőkkel.

Mindig olajozottan!

A kiváló minőségű LUBE YOUR CHAIN láncolaj még jobb teljesítményt kínál. Az olajpalack tetején egy applikátor van elhelyezve, így biztosítva a láncszemek egyenletes kenését. Ezt a szabadalmaztatott megoldást a kenőanyag felvitelére fejlesztették és tesztelték az SKS GERMANY fejlesztési részlegében. Az eredmény: A lánc kenése soha nem volt könnyebb, hatékonyabb és tisztább.

A láncolajat a Bechem Lubrication Technology gyártja Németországban. Az autóipar szakemberei kizárólag az SKS GERMANY számára fejlesztették ki ezt a kenőanyagot. LUBE YOUR CHAIN 100% -os oldószermentes, így tökéletes kenést garantál. Hosszabb ideig marad a láncon, csökkenti a kopást ezzel még jobban védi a láncot. Egy másik előnye: A PTFE egy filmréteget képez a láncon, hogy csökkentse a súrlódást és biztosítsa a sima futást. Ezenkívül az olaj tömíti a hézagokat a láncszemek között, és így védi meg a láncot a szennyeződésektől. A jó kenési tulajdonságokat laboratóriumi vizsgálatban bizonyították, ami eléri a magas 137,5 N / mm2 értéket. A gazdaságos alkalmazásnak és a nagy hatékonyságnak köszönhetően a palack tartalma (75 ml) akár 75 felhasználásra is elég.
Wellness program a kerékpárjának

Wellness program a kerékpárjának

A rendszeres ápolás és karbantartás segít meghosszabbítani a kerékpár élettartamát. A WASH YOUR BIKE tisztítója az olajos és zsíros alkatrészeket tisztítja meg anélkül, hogy megtámadná a tömítéseket és a felületeket. Ennek ellenére a kerékpárláncnak is megfelelő gondoskodásra van szüksége A speciálisan kifejlesztett, nagy teljesítményű LUBE YOUR CHAIN láncolaj kiváló minőségű. Az olajpalack tetején elhelyezett applikátor segítségével gyors és kényelmes a használata. A SAVE YOUR FRAME vázvédő tökéletes a kerékpár gondozásához. Tisztítás után szennyeződés és vízálló filmréteg védi a vázat. A PTFE kenőanyag TUNE YOUR PARTS vízálló és védelmet nyújt a korrózió és kopás ellen. Végül, de nem utolsó sorban, a SEAL YOUR TYRE tömítőanyaga megszünteti a belső cseréjének szükségességét.
Levegő a palackból

Levegő a palackból

A RIDEAIR az első újratölthető patron, amelyet a SKS GERMANY gyártott. A "to take away" patron egy olyan segítő, amely minden egyes szokásos kulacstartóba illeszkedik. Szintén tökéletes e-kerékpárokhoz vagy tömlő nélküli gumiabroncsok töltéséhez. A RIDEAIR LOCK változata különlegességet is kínál: beépített kábelzárral rendelkezik, amely védi a kerékpárt a lopástól.

Hazaérkezés után, a patront néhány egyszerű lépésben feltöltheti. A SKS RENNKOMPRESSOR pumpa tökéletesen alkalmas erre a feladatra, mivel könnyen elérheti a 16 bar nyomást - ez pontosan a RIDEAIR által a gumiabroncsok optimális felfújásához szükséges nyomás.