SKS Germany

RIDE ON

Kiegészítők

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

137 Keresési eredmények

Mint az egyik vezető kerékpáralkatrész-gyártó, az SKS Germany már közel 100 éve tartja mozgásban a kerekeket. Nap mint nap a szlogenjük szerint élnek: Ride on! A gyorsaság növelése, a sikerhez vezető út és a célok elérése - bevált termékekkel, innovatív megoldásokkal és friss ötletekkel. A "Made in Germany" minőségi pecsét tükrözi a vállalat magas elvárásait a minőség, funkcionalitás és design iránt. Az összes terméket tapasztalt és kreatív szakemberek fejlesztik, a házon belüli tervezési és fejlesztési részlegeken.

A kiváló minőségű mini, teleszkóp és otthoni pumpák, valamint a cég kultikus terméke - a RENNKOMPRESSOR pumpa – határozzák meg a pumpák kínálatát. Minden pumpa a kényelmes, nagy teljesítményű és strapabíró anyagokból készül.

A SKS GERMANY az innovatív sárvédőikről ismert világszerte, minden kerék és vázmérthez. A sárvédők optimális védelmet nyújtanak a szennyeződés és a felfröccsenő víz ellen.

A kerékpáros szerszámok, cipők, kulacsok, kulacstartók és kerékpár táskák kínálatába tökéletesen integrálódtak az új BIKE LIQUIDS termékek, hogy még további kényelmet biztosítson a kiegészítőkkel.