Selle Royal

Mindig szilárdan a nyeregben, mint versenyzők

Alkatrészek

A Selle Royal kerékpár nyergek gyártója 1956-ban alakult Olaszországban, és azóta a világon mindenhol elismert gyártóvá vált. Mind a profik, mind az amatőr kerékpárosok élvezik az olasz kerékpár nyereggyártó által kínált választékot, amelyet a magas színvonalú tervezés és kivitelezés jellemez. A "Selle Royal" nyereggyártó kiváló minőségű anyagokat, technológiát és tudományos eredményeket alkalmaz a nyergeinek gyártása során. Így mind az amatőr kerékpárosok, mind a hivatásos kerékpárosok szinte minden helyzetben ideális ülőhelyet élvezhetnek.

A "Selle Royal" termékei a versenyzőknek- mindent a kényelemért
Legyen szó országúti, hegyi vagy városi kerékpárról: a "Selle Royal" megfelelő nyerget kínál a különböző sportolási követelményekhez. Mivel az egyes kerékpárosok különbözőképpen ülnek, így egyedien terhelik az ülést is. A "Selle Royal" négy különböző kategóriába sorolta a nyergeit: "sport", "atlétikai", "mérsékelt" és "nyugodt". A cég mindegyik sorozatban figyelembe veszi a kerékpáros és a nyereg érintkezési pontjait. Az eredmény kényelmes és / vagy sportos helyzet, így az üléshelyzet és a gerincszög ideálisan össze vannak hangolva.

"Selle Royal" kerékpáros nyeregtáska - hasznos kerékpáros tartozék, amellyel helyet takarít meg
Ezenkívül a "Selle Royal" kerékpár nyeregtáskákat is kínál, amelyek közvetlenül a kerékpáros nyereg alá rögzíthetők egy klip rendszerrel. Sportos, stílusos és funkcionális "Selle Royal" nyeregtáskák további tároló helyet kínálnak szerszámok, tartalék belsők és egyéb apró tárgyak számára.