SealSkinz

kerékpáros ruházat minden időre

Alkatrészek

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

17 Keresési eredmények

Kerékpáros zoknik, kesztyűk és pulóverek a legmagasabb igényeknek megfelelően
A SEALSKINZ termékei ideálisan alkalmazkodnak a kerékpárosok igényeihez, akik minden időben szeretnek jól teljesíteni az úton. A természetet vették a termékek funkcionalitásának inspiráló példájaként. A fókák tökéletesen alkalmazkodtak a vízben való élethez. Ez természetesen azt jelenti, hogy a SEALSKINZ kerékpáros termékei is olyan technológiával vannak felszerelve, amely biztosítja, hogy a kerékpárosok szárazak maradjanak az útjuk során. Ezenkívül az anyagoknak és a termékek kivitelezésének köszönhetően a termékek lélegzőek. A fóka bőrrel ellátott márka például kesztyűket, zoknikat és sapkákat kínál, különböző stílusban és designban.

Vízálló, lélegző, szélálló: a legmagasabb igényeknek megfelelő kerékpáros zoknik
A SEALSKINZ BIKING termékek különösen a kerékpárosok igényeihez igazodnak, akik szeretnek letérni az útról. Nem számít, esik-e az eső, sekély folyókon vagy pocsolyákon hajt át: A zokni 100%-ban vízálló és lélegző. Ezen kívül a zokni nagyon magas viselési kényelmet és tökéletes illeszkedést kínál. A talpon, bokán és singcsontnál való ideális illeszkedés oka az elasztikus mandzsetta, amely mindenhol rögzíti a zoknit. Ha a zokni nedves az út során, a merino gyapjúból készült felület lehetővé teszi a megbízható nedvesség elvezetést.

Könnyű, mégis tartós kerékpáros kesztyűk bármilyen időjárásra
Akár praktikus időjárásálló kesztyű vagy tartós téli kesztyű a hideg és nedves időjárásra; akár hegyi terepen, akár városban vagy túrázás során: A SEALSKINZ BIKING kesztyűk nagyon sokoldalúak. Kivitelük kellemes viselési kényelmet ígér, még akkor is, ha az utazás kemény lesz. A szél és víz elleni védelem garantált. A SEALSKINZ a megfelelő kesztyűket kínálja a hideg és meleg szezonra is. A megfelelő illeszkedés, rugalmasság és kényelmes viselet optimális kombinációjaként jöttek létre ezek a termékek. Ahhoz, hogy simán és biztonságosan válthasson, a kesztyűk ujjai további bevonattal rendelkeznek. Néhány kesztyűmodellen szabad szemmel látható a hüvelykujjon lévő speciális bevonat, mellyel könnyen eltávolíthatja a verejtékeket.