Schwalbe

kiváló minőségű külső és belső gumik

Alkatrészek

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

165 Keresési eredmények

A különböző útviszonyok különböző tulajdonságokat igényelnek a kerékpár gumiabroncstól. A gumiabroncsgyártó Schwalbe dinamikus és modern fejlesztést biztosít, amely kiváló minőségű kerékpár gumiabroncsokat és belső tömlőket biztosít a kerékpárosoknak. Az országúti és a hegyikerékpár alkatrészek magas színvonala a Schwalbenál különböző tényezők kombinációján keresztül valósul meg. A legfontosabbak azok a technikai előnyök, amelyeket részletek szeretete nyújt már a termék tervezési fázisában. Az eredmény (külső és belső gumik hegyi kerékpárokhoz, hibrid és országúti kerékpárokhoz) kiváló minőségű és hatékony kerékpár alkatrészek.  

Schwalbe kerékpáralkatrészek - kiváló minőségű munka a legjobb gumiabroncsokért és belső tömlőkért  
A kerékpáralkatrészek, mint például az Ultremo szingó gumiabroncsok, melyet a Schwalbe alkalmazottai kézzel készítenek, az olasz know-how-t a fejlett technológiával kombinálva. Ez kiváló tapadást biztosít a kanyarodás és a lejtmenet közben. A tapadás és a sima futás segíti a profi kerékpárosokat szélsőséges helyzetekben, és kiváló eredményeket biztosít a versenyeken. A szingó gumiabroncsokat a versenyek követelményeihez tervezték, ami azt jelenti, hogy a gördülési ellenállás jelentősen csökken, és a futásteljesítmény nő.

Schwalbe kerékpár gumik - kiváló minőségű gumiabroncsok kerékpározáshoz  
A Schwalbe márkanév a Bohle cég egyik leánya, amelyet 1922-ben alapítottak Németországban. A Schwalbe Európa vezető gumiabroncs-márkáiba tartozik és világszerte exportál. Sőt, a Schwalbe a kerekesszék gumiabroncsok gyártásában is komoly hírnévre tett szert. A kerékpár-gumiabroncsok specializálódásával a Schwalbe kiváló minőségű termékeket állít elő a kerékpározáshoz minden szektorban, legyen szó akár túra, városi, országúti vagy hegyi kerékpárokról. A gumiabroncsok kitűnő gördülési tulajdonságokat, nagy tartósságot, megbízható átszúrásvédelmet és végül, de nem utolsósorban a kreatív nevükkel is kiemelkednek.