RUDY PROJECT

Sport szemüvegek és sisakok

Ruházat

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

13 Keresési eredmények

RUDY PROJEKT - IGEN! Ezek a szemüvegek és sisakok káprázatosak, nem csak a napsütésben, hanem a technológia és a formatervezés tekintetében is
Kerékpárosoknak tervezett szemüvegek és sisakok. A RUDY PROJECT-nek ez a hitvallása, amióta 1985-ben a design rajongó Rudy Barbazza megalapította a céget.

Sportos szemüvegek 100% Made in Italy
A RUDY PROJECT a kerékpárversenyek során felmerülő hatalmas igények kielégítése érdekében nem köt kompromisszumot termékei tervezését, biztonságát és ergonómiáját illetően sem.

Átgondolt design egy csepp egyediséggel
A fantasztikus olasz formatervezésének félreismerhetetlen bája, ami kivételessé teszi a RUDY PROJECT szemüvegeit. Minden egyes elem a technológiai fejlődést és az esztétikai tervezést ötvözi. A technológia és a tervezés egyben.

Kiváló minőségű anyagok a szemének
Az anyagválasztás hosszú élettartamot biztosít. Kiváló minőségű műanyagokat és fémeket használnak. A biztonság és a megbízhatóság teszi a RUDY PROJECT szemüveget megbízható útitárssá.

Extra kényelem és mesés funkciók
Könnyű kivitelezés, állítható orrhidak és szárak. A RUDY PROJECT szemüvegek könnyen állíthatók és magas szintű kényelmet biztosítanak. A lencsék tekintetében is csúcstechnológiájú anyagokból készült kiváló minőségű lencsékre támaszkodik a vállalat. Így a szemei védve vannak a káros fényektől és a külső hatásoktól. Mindig mellékelnek egy praktikus szemüvegtokot, amely védi a szemüvegét, valamint a csere lencséket. A RUDY PROJECT szemüvegek tökéletesen alkalmasak optikai lencsékhez is.