RST

Szakértelem kerékpározáshoz

Alkatrészek

  • Rendezés:

13 Keresési eredmények

Az RST a különböző szakágakban használt rugós villák tervezésére és gyártására szakosodott. A cég hegyi és városi kerékpárokhoz készít kiváló minőségű felfüggesztési rendszereket. Az RST a gyors felfüggesztési technológia (Rapid Suspension Technology) rövidítése, így a gyártó neve máris magas szintű követelményeket jelent a kifinomult felfüggesztési rendszerek gyártása során. Az RST a világ egyik vezető mountain bike teleszkópos villa gyártója. Az RST elülső villarendszereit a világ minden táján használják, hogy a hegyi kerékpárok a legjobb rugózási tulajdonságokat nyújtsák.

RST mountain bike termékek - Szakértelem a kerékpározáshoz
Az RST 1990 óta rendkívül jó rugós villákat fejleszt és gyárt. Több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a teleszkópos villaművek gyártásában, a kerékpáros cég valódi szakértői ismeretekkel rendelkezik. Az évek során szerzett tapasztalatok és technikai ismeretek folyamatosan javították az új modelleket, amelyek lehetővé teszik minden hegyikerékpáros számára, hogy bármely akadályt leküzdjenek. Építés, felfüggesztés, csillapítási technológia, beállíthatóság, súly és méret - az RST mountain bike villák minden részletét a legjobb teljesítmény érdekében tervezték. Vannak RST modellek alumínium koronával, acél tekerccsel és hidraulikus csillapítással. A szennyeződés miatt a gyártó olyan felfüggesztésű villákat kínál, amelyek jó kezelhetőséget, biztonságos tapadást és tiszta szuszpenziót ígérnek. Az kényelmi szint mindig a tervezett felhasználáshoz igazodik.

RST kerékpáros termékek - High-tech kerékpár alkatrészek
A rugós villák specialistája speciális modelleket kínál a városi kerékpárok számára is, amelyek a napi ingázást igazi örömmé teszik. Az RST városi/trekking villák aszfalt utakon való használatra készültek. A városi kerékpározás az RST villával kényelmes, mivel a felfüggesztési technológia elnyeli az összes rezgést. Továbbá a rugóút lehetővé teszi, hogy bármikor letérjen az útról. A high-tech villákon kívül az RST kormánycsöveket is kínál.