•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

ROSE
Tapasztalja meg a saját márkás termékeink minőségét és sokoldalúságát!

A kerékpároktól a kerékpáros alkatrészeken át a kerékpáros ruhákig, a ROSE Bikes kínálatában biztosan meg találja a megfelelő alkatrészt kerékpárjához. Széles termékkínálatunk magas színvonalú és kiváló ár-érték arányt kínál.

A kerékpár a mi szenvedélyünk! Akár e-kerékpárok, hegyi, országúti, cross vagy fitnesz kerékpárok – nálunk megépítheti álmai kerékpárját, vagy választhat előre összeállított kerékpárjainkból. Így minden kerékpáros megtalálhatja a tökéletes kerékpárt a tervezett felhasználási terület és testmagasság alapján. A ROSE alkatrészek széles választékát is kínálja, hogy megépíthesse álom kerékpárját. Nyereg, első teleszkóp, pedálok, kerékpár lámpák és még sok más - fedezze fel egyedi felszereléseinket és alkatrészeinket.

Nincs mit felvennie? Ha átnézi a ROSE ruhák kínálatát, biztosan megtalálja a megfelelő kerékpáros ruházatot bármilyen helyzetre. A rövidnadrágoktól, a kerékpáros cipőkön, nadrágokon és a mezeken át a kesztyűig terjedő kínálatában a ROSE-nál mindent megtalál, amire szüksége lehet a következő versenyen, a következő túrán, vagy a napi ingázás során. Így tökéletesen öltözött lesz minden alkalomra.

Szüksége van egy új kerékpáros táskára, kulacsra vagy pumpára? Nézzen körül a ROSE Bikes kiegészítői között, és fedezze fel a praktikus ápolószerek, szerszámok és szállítási megoldások széles választékát. Nem számít, hogy kerékpárkosarakat, defektjavító készleteket vagy kerékpáros zárakat keres: Olyan termékeket kínálunk, amelyek mindent igényt kielégítenek. Nézzen körül, és szerezze meg, amire szüksége van!