•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

Rock Shox
... verseny kerékpárok

A Rock Shox cég a világbajnokok által teszteli kifinomult első osztályú tulajdonságokkal rendelkező kerékpár alkatrészeket kínál. A minőségi szabvány lehetővé teszi az optimális kezelhetőséget, amiből nem csak az amatőr kerékpárosok profitálnak. A magas teljesítményű termékeivel, mint a rugóstagok, a teleszkópok (hegyi- és a trekking kerékpárokban) és a hozzá tartozó kiegészítők, a RockShox megfelelő feltételeket kínál az optimális kezelhetőséghez.

Rock Shox ... országúti verseny kerékpárok - világbajnok által tesztelt alkatrészek
Az 1989-ben Észak-Karolinában alapított Rock Shox cég kezdetben nem olyan társaság volt, amelynek gyökerei a versenyzésben voltak. A céget Paul Turner és Steve Simons vezette, akik mindketten motocross-ban nőttek fel és egy motocross csapathoz tartoztak. Paul Turner, mint szerelő, míg Steve Simons profi versenyzőként erősítette a csapatot. Az általa szerzett tapasztalatokból Simons később a Simons Inc.-ben tervezett lengéscsillapítókat, majd 1989-ben csatlakozott Turnerhez, hogy hegyikerékpárokhoz teleszkópos villákat készítsenek el. A fejlesztés sikerét Greg Herbold erősítette meg, aki az első világbajnok lett downhillben, egy Rock Shox teleszkóp segítségével. A győzelem meg is hozta az első megrendelést 100 darab MTB villa gyártására, és így született meg az RS-1.
WE NEED YOUR CONSENT TO LOAD THE YOUTUBE SERVICE!
We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.