Race Face

Megterhelő hegyikerékpár túrákhoz

Alkatrészek

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

4 Keresési eredmények

Manapság a Race Face cég a piacvezetők közé tartozik az egész világon a kerékpáralkatrészek, például kormányok, kormányszárak és ülések piacán. A vállalat székhelye Vancouver, BC, Kanada. A North Shore Mountains tökéletes feltételeket kínál az összes kerékpáros termék szélsőséges helyzetekben történő tesztelésére. Ezért minden egyes alkatrésznek magas követelményeket támasztanak. Minden tartozékot az alacsony súly, innovatív design és különösen jó megmunkáltság jellemez. A kiváló technológiák és a speciális ötvözetek használata a Race Face termékeket tökéletes választássá teszi a szélsőséges terepen.

Race Face kerékpár alkatrészek - hegyi kerékpározáshoz
A magas biztonság érdekében a nyeregben a kerékpár kiegészítők technológiáját folyamatosan fejleszteni kell. A Race Face kormányok a megterhelő hegyi kerékpáros túrákhoz készültek. Az alumínium csövek azonban hibrid vagy túra kerékpárokon is használhatók. Az úton leselkedő veszélyek elkerülése és a vad manőverezés során ezek a kerékpár tartozékok nagy terhelésnek vannak kitéve. A sima átmenetek és a sima kialakítás növeli a stabilitást és a tartósságot. A kerékpáralkatrészek kanadai szakértője által készített kerékpár kormányszerkezetek különböző változatokban és különböző kivitelben kaphatók. Bármelyik Race Face kezelőmodellt is használja: Az anyag tulajdonságai minden downhill pályán lenyűgöznek, függetlenül attól, hogy milyen durva a terep.

Race Face MTB - nyergek és ülésszárak az extrém MTB terepen
Nem csak a hegyi kerékpárosok képességei fontosak, hanem a felszerelésük minősége is. Az, hogy mennyire van biztonságban egy sikeres versenyző a nyeregben, gyakran a helyes ülés pozíción múlik. A Race Face modellek mindegyike könnyen, gyorsan és pontosan állítható az innovatív szorítófejnek köszönhetően. A felületkezelést is gondosan választották ki. Annak érdekében, hogy a sziklák, gyökerek és ágak ne hagyjanak nyomot az ülésen, a felületeket erősítik és eloxálják. A biztonságos cross-country túrákhoz a Race Face olyan nyeregcsöveket kínál, amelyek tökéletesen igazodnak a szélsőséges terepviszonyokhoz a hegyi kerékpárosok érdekében.