NORTHWAVE

Bike shoes and clothing for professionals and hobby cyclists

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

129 Keresési eredmények

A kerékpárosok körében az olasz Northwave márka a magas minőségű kerékpáros cipőiről és innovatív kerékpáros ruházatáról ismert. A ruhák sajátos stílussal rendelkeznek és egyre újabb mérföldköveket fektetnek le a kerékpározásban. A Northwave kerékpáros ruházat széles választékát a kerékpáros nadrágok, kerékpáros zoknik, kerékpáros dzsekik, mezek, kesztyűk, sálak, valamint kerékpáros országúti és MTB cipők jelentik. A Northwave márka célja, hogy megfeleljen a felhasználók változó igényeinek az új technológiákkal és innovatív design-nal, amit a cég mottója is kiválóan tükröz: „Nem számít, milyen jó egy termék, azt mindig tovább lehet fejleszteni!“

Kényelmes kerékpáros cipők a Northwave-től  
Ami a kerékpáros cipőket illeti, a Northwave célja a kényelmes cipők gyártása. A gyártás során felhasznált legújabb technológiáknak és anyagoknak köszönhetően a cipők tökéletes segítséget nyújtanak a kerékpárosoknak, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsák. A Northwave kerékpáros ruhák ötvözik az innovatív tulajdonságokat a trendi stílussal és új mércét állítanak a kerékpársportban.

Northwave egyedi kerékpáros ruházat  
Az 1980-as években a cipőgyár alapítással Gianni Piva lefektette a Northwave alapjait Montebelluna-ban, Olaszországban. A kezdeti egyemberes vállalkozás mára már a világ egyik vezető kerékpáros cipő gyárává vált és kiemelkedik az elkötelezettségével és szenvedélyével a kerékpározás iránt és a kreativitásával a kerékpáros cipők fejlesztése terén. A kerékpáros ruházattal a Northwave mindig támogatta a fiatal és tehetséges kerékpárosokat.