Look

az optimális gyorsulás érdekében

Alkatrészek

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

13 Keresési eredmények

A francia Look kerékpáros kiegészítők gyártója kiváló minőségű pedálok és a klipszek révén tett szert nemzetközi hírnevére. A cég a clipless pedál büszke feltalálója és jelenleg is piacvezetője. A Look's high-tech kiegészítőket folyamatosan használják a nemzetközi profik, és biztosítják a jó rangsorolást az országúton. Sőt, a "Design and Technology" területen is már több első helyet kapott. A Look kerékpáros csapatok világszerte vesznek részt eredményesen, akár országúton, triatlonon, pályán, városban vagy az MTB túrák veszélyes terepein.

Ajánlott profiknak és folyamatos használatra is- Nézze meg a kerékpáros pedáljainkat
Nézze meg a klipszeket a Teflon bevonattal. Az egyenes vagy kanyargós pályákon, a hegylépcsőkön a legnagyobb fokú biztonságot és gyorsulást biztosító sprinteknél, a klipszeket csúszásmentesre tervezték. Ráadásul a Look klipszek hasznos kopásjelzővel is rendelkeznek, a szükséges csavarokat a csomag tartalmazza. A clipless pedálok országúti kerékpárokra, a gyors fel- és leszálláshoz lettek tervezve. Az innovatív karbon technológiának köszönhetően a profi kerékpárosok ultra könnyű közúti pedálokat használhatnak, amik jelentős előnyt jelentenek. A megfelelő felszereléshez a Look speciális pedálszerszámokat kínál.

Pedálok és klipszek a Look-tól - Jobb teljesítmény a kerékpárversenyben
A clipless pedállal a Look rendkívül különleges innovációt indított el 1984-ben. A Look pedálok ma a profi kerékpáros piacra épülnek. A megbízhatóság és a kopásállóság két fontos szempontok. A csapágyak és a kettős tömítések biztosítják, hogy a Look termékek tartósak legyenek. Ma mindenki ismeri a Look's KEO szabványt, amely új normákat állított be a súlycsökkentés szempontjából. Az eredmény a Look high-tech pedálok, amelyek segítik a kerékpárosokat szerte a világon, hogy elérjék a teljesítményük maximumát az alacsony súlyuk és a magas megbízhatóságuk segítségével. Akkor és ma is a Look követi a szenvedélyt, hogy lépésről lépésre fejlessze a kerékpáralkatrészeket és a sportolók teljesítményét.