LIVALL

Technológia találkozása a védelemmel

Ruházat

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

6 Keresési eredmények

Minden egy balesettel kezdődött. Amikor a LIVALL alapítója és vezetője Yong Liu elesett kerékpárjával és eltörte karját, legelső gondolata az volt, hogy olyan kerékpáros sisakokat fejlesszen, amelyek kombinálják a biztonságot a technikai tulajdonságokkal. Bo Zheng-gel közösen kidolgozták az első okos sisakok tervét. A közösségi finanszírozásnak köszönhetően az ötletből üzlet lett – a visszajelzés olyan pozitív volt, hogy az első okos sisakok nemsokára szállíthatóak.

Kerékpáros sisakok kommunikációhoz, biztonsághoz és élményekhez
Új, innovatív és hasznos – ezek a LIVALL termékek alapvető tulajdonságai. A termékeket úgy tervezték, hogy viselőjük életét megkönnyítsék, valamint biztonságos és élményekkel teli kerékpározást nyújtsanak. A kínálatban különböző kerékpáros sisakok és kiegészítők találhatók. Kihangosító, LIVALL applikáció, hangszóró… a cég folyamatosan olyan technikai innovációkat keres, melyek a sisakját kiváló kommunikációs- és élményközponttá teszi.

Okos sisakok a technika megszállottjainak
A széles termékpalettával a LIVALL lehetővé teszi a klasszikus kerékpáros sisakok és a legújabb technológiák kombinációját. A beépített hangszóró lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéjét hallgassa, miközben a sisak hátsó részén LED-ek jelzik, ha kanyarodni vagy előzni szeretne, az okostelefonokkal való kompatibilitásnak köszönhetően képeket készíthet kerékpározás közben, vészjelzést adhat le vagy a technikai kiegészítőket kontrollálhatja – ezek a sisakok nem csak biztonságot nyújtanak, de számos technikai innovációval rendelkeznek a különleges kerékpáros élmények érdekében. Egy kötelező darab a technika megszállottjainak, akik imádnak kerékpározni.