Kryptonite

kerékpár zárak mindenféle használatra

Kiegészítők

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

28 Keresési eredmények

Az amerikai Kryptonite cég sikertörténete az 1970-es években kezdődött, amikor a cég alapítója, Michael Zane bemutatta az első U-lakatot. Azóta a Kryptonite folyamatosan tovább bővítette termékpalettáját, így már minden típusú kerékpárhoz kínál lakatokat. Legyen szó akár egy U alakú zárról, lánc vagy kábel zárról, a sok különböző rendszer biztosítja, hogy a kerékpár ott marad, ahol hagyta.

Kryptonite: Zárak széles választéka városi használatra
A társaságnak nagyon fontos, hogy a kerékpár zárak mindegyikét városi használatra tervezték. Mindazok, akik gyakran közlekednek kerékpárral a városi közlekedésben, ismerik a nehézségeket, amiket a kerékpár lezárása okoz. Rugalmasság, tartósság és az egy záras biztonsági megoldások különösen fontosak. A kerékpár csak akkor rugalmas közlekedési megoldás, ha bárhol egyszerűen rögzíthető. A tartósság egy olyan kulccsal érhető el, amely minden körülmények között megbízhatóan működik és az egy záras megoldás lehetővé teszi, hogy megbízhatóan rögzítse a kerékpárt anélkül, hogy két zárat kéne magával hordania. A Messenger-sorozattal a Kryptonite olyan zárakat fejlesztett ki, amelyek pontosan megfelelnek ezeknek a követelményeknek. Nem számít, hogy praktikus kis U-lakatot keres kerék extenderrel, vagy egy erős és szilárd láncot, mely különösen városi kerékpárosok közt népszerű a Kryptonite nagyon hasznos termékeket kínál.
 
Ezek, valamint számos más megoldás még jobban védi a kerékpárját a lopástól. Apropó: a Kryptonite zárak mindig három kulccsal kaphatók, hogy bármikor hozzáférjen kerékpárjához.