KMC

Your specialist for bicycle chains, chain links and chain fasteners

Alkatrészek

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

36 Keresési eredmények

A kerékpárláncok vonatkozásában a KMC több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a gyártás és az értékesítés területén. A tajvani székhellyel rendelkező, globálisan aktív vállalatot 1977-ben alapította Charles Wu, ami 2011-ig a világ egyik legnagyobb kerékpárlánc-gyártójává vált. A KMC kerékpárláncokat, láncszemeket és lánczárakat gyárt és forgalmaz saját KMC márkaneve alatt, és számos ismert márkának szállít.

Ezt a sikert a folyamatos termékfejlesztések és innovációk tették lehetővé, amelyek az ipar, a kereskedelem és a kerékpáros, mint felhasználó egyre növekvő igényeihez igazodnak. Ez az oka annak, hogy a KMC aktívan részt vesz a kerékpározásban, így mindig közvetlen kapcsolatban áll a versenyzőkkel és a szerelőkkel. Különös figyelmet fordítanak a kerékpárlánc futási és váltási tulajdonságaira, a nagy tartóssággal kombinálva, amelyet különféle láncminták mutatnak az egysebességű, agyváltóművekhez, vagy akár 12 sebességig, az egyéni igényekhez igazítva. A speciális gyártási technológiák, akár önálló termékjellemzőkként, akár együttesen, rendkívül sok kilométert, sima váltási folyamatokat, speciális korrózióvédelmet, kis súlyt és minimális súrlódást biztosítanak, részben színes kötésekkel. A KMC láncok szinte minden váltórendszerrel kompatibilisek, mint például a Shimano, SRAM stb., És nem irányítottak. A megkülönböztetést nem a országúti és MTB között végzik, hanem a meghajtórendszer sebességaránya szerint.

Például az X11 sorozatú láncok minden 11 sebességes rendszerhez illeszkednek, és minden típusú felhasználásra alkalmasak. A középmotoros e-kerékpárok speciális kerékpárláncának korai kifejlesztése azt mutatja, hogy a KMC, mint láncgyártó, mindig a technológia élvonalában áll. Ennek eredményeként a KMC megfelelő termékcsaládot kínál teljes hajtásmegoldásokkal, amelyek a Bosch motorokhoz illeszkedő lánckerekeket, az agy fogaskerekeit és a nagyobb futásteljesítményhez rugalmasabb hajtóláncokat tartalmazzák. A KMC mindig igyekszik a lehető legjobb termékeket előállítani, ami érdekes innovációkhoz és óriási termékfejlesztésekhez vezet. A lánckopás mérésére, valamint a hajtóláncok vágására és lezárására szolgáló szerszámok kiegészítik a KMC termékkínálatát.