KLICKfix

fix kormánykosarak vagy kormány zsákok, ahol szüksége van rájuk

KIEGÉSZÍTŐK

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

105 Keresési eredmények

Mindegy, hogy milyen és mekkora a csomagja, a Rixen & Kaul vállalat a megfelelő kerékpáros kiegészítőket kínálja, melyek lehetővé teszik a kosarak és zsákok rögzítését oda, ahol szüksége van rájuk. A vállalatot 1988-ban alapították és ma már az R&K a gyorsrögzítő rendszerek szakértője a kerékpárok területén. A vállalat a KLICKfix márkanév alapján ismert, mely egyedi adaptereket kínál. A termékek lehetővé teszik, hogy a kerékpárosok könnyedén szállítsák a csomagjukat, sátrat vagy bevásárlószatyrot. A KLICKfix kiegészítők és adapterek nagy választéka lehetővé teszi az Ön számára, hogy könnyedén rögzítsen zsákot, kosarat, térképtartót, dobozt vagy okostelefont a kerékpárjára.

Adapter rendszerek a KLICKfix-től – az első számú kerékpáros tárolórendszer szállító  
A KLICKfix fontosnak tartja a minőséget és a szakszerű kivitelezést. Az évek során, Németország első számú cége lett a kerékpáros szállítás területén. A termékkínálatuk óriási. A cég rengeteg különböző adapter rendszert kínál, melyek biztonságosan rögzítik a kormánykosarakat vagy zsákokat a kerékpárjához. A KLICKfix termékeket könnyű felszerelni a kormányra, a nyeregre, a nyeregcsőre, vagy a vázra. Így egyszerűen felszerelheti országúti, touring, városi vagy hegyikerékpárját tárolókkal. Emellett a kínálatban megtalálhatók kosár adapter rendszerek, rögzítőrendszerek kulacstartókhoz, fényszóró tartók és kulcstartók.

KLICKfix kerékpáros adapterek – Rugalmas szállítási megoldások   
Minden kerékpár különböző. Éppen ezért, a KLICKfix rengeteg különböző adapter rendszert kínál, hogy minden kiegészítőt egyszerűen rögzíthessen a kerékpárhoz. A rendszer automatikusan záródik, így nincs szükség plusz hevederre és csatokra. A kerékpáros zsák kioldása és eltávolítása olyan egyszerű, mint a rögzítése – egy gombnyomással működik. A KLICKfix kerékpáros kiegészítők sokrétűen használhatók: egyetlen adapter elegendő kis zsákok vagy kerékpár zárak szállításához. A tárolási megoldások biztonságosak és rugalmasak, így még kényelmesebben érheti el úti célját.