K-Edge

láncvezetők és kormánycsapágyak országúti, Cross és MTB kerékpárokhoz

Kiegészítők

A K-Edge céget hivatalosan 2009-ben alapították az USA-beli Boise-ban, Idahoban. A cégalapítást megelőzően olyan megoldást fejlesztettek ki egy speciális láncvezető számára, amely megakadályozza a lánc leesését – főleg versenyhelyzetben. Azonban a K-Edge stabil kormányadaptereket is készít. A K-Edge a Garmin különböző navigációs készülékeihez kínál rögzítőket a kormányra. A cél az, hogy a készülék optimális helyzetben legyen a kormányon, és biztonságosan működtethető legyen minden helyzetben. Még erős ütések esetén is stabil marad a tartó, és nem továbbítja a rezgéseket a készülékig.

Különböző K-Edge lánckerék, kormányszár és kormány adapterek
Sok sportoló nem csak a K-Edge láncfelvevőit használja, hanem a praktikus K-Edge Garmin kormányrögzítőket vagy a kormányszár adaptereit is a kerékpár computerek számára, amelyek mindenkor jó rálátást nyújtanak a képernyőre. A K-Edge Garmin kormány adapterek határozott, biztonságos tartást és jó betekintési szöget biztosítanak a sportolóknak az optimalizált kezelhetőségnek köszönhetően. A K-Edge Garmin kormányszár-rögzítővel a navigációs készülék közvetlenül a fejcsövön van felszerelve.

K-Edge termékverziók - mindig közvetlenül a piacon
Miután 2012-ben a K-Edge kiterjesztette termékcsaládját a GoPro ™ kamerák és a Garmin Edge® GPS számítógépek tartóelemeire, a fejlesztés tovább folytatódott. Az idaho-i cég célja, hogy gyorsan reagáljon a piaci igényekre, hogy egyre több csapat és sportoló használja a termékeit a jövőben.