ISM

Ergonomikus high-end kerékpár nyergek

Shop bike saddles from ISM

Az ötlet a kerékpáron született
Az ISM kerékpár nyergek megalkotója rengeteg időt töltött a nyeregben. Egy 1997-es fájdalmas kerékpártúra után a Tampából, Floridából származó kerékpáros és úszó elkezdett olyan nyergeket kifejleszteni, melyek jobban illeszkedik a kerékpáros anatómiájához, így megelőzi a fájdalmat és a zsibbadást. Ekkor született az ötlet.


Kisebb nyomás az anatómiai dizájnnak köszönhetően
Azonnal láthatja a különbséget a hagyományos és az ISM nyergek között. Az USA-ban kifejlesztett és készített nyergek speciális dizájnnal rendelkeznek a még jobb illeszkedés érdekében. Mint ahogy minden kerékpáros tudja, a nyereg a legintimebb érintkezési felület a kerékpáros és kerékpárja között. Egy rossz nyereg akár hátfájást és izomfeszülést is okozhat. Az ISM nyergek speciális formája a látványos kivágással nyűgözik le, és az ergonomikusságnak köszönhetően csökkentik a nyomást az idegekben és az artériákban.

High-tech nyereg, mely Ironman győzelmet és olimpiai érmeket hoz
Az ISM nyereg magas fokú kényelme és tartóssága magáért beszél. Mind nők és férfiak előnyben részesítik az anatómiai dizájnt és élvezik a kényelmet hosszú távokon – akár országúti vagy hegyikerékpáron. A kényelmes zselés nyergek szintén beszédtémák a kerékpársportban.