Garmin

kerékpáros számítógépektől egészen a navigációs berendezésekig

Kiegészítők

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

50 Keresési eredmények

Műszaki tartozékok kerékpározáshoz - úttörő GARMIN termékek
A Garmin egy svájci vállalkozás, amely műholdas pozícionáló és navigációs vevők gyártásával foglalkozik. A céget 1989-ben Gary Burrell és Min Kao (innen a Garmin név) alapította, majd a cég hamarosan a különösen kis méretű GPS vevők gyártásával vált ismertté. Időközben a Garmin folyamatosan fejlesztett navigációs termékeket az autóipar, légi közlekedés, haditengerészet, és szabadtéri sportok számára.

Úttörő megoldások kerékpárosoknak, futóknak és a fitnesz szerelmeseinek 
Függetlenül attól, hogy Ön kerékpározik, vagy túrázik: a GARMIN változatos megoldásokat és mérési eszközöket kínál az útvonal és edzés ellenőrzése: pulzusmérő órák beépített GPS-szel, kerékpáros számítógépek on-line funkciókkal, navigációs berendezések térképpel vagy fitness karszalagok. A GARMIN nem csak a felhasználók kényelmét veszi figyelembe a termékek fejlesztésekor. A vonzó design, a különleges minőség, és jó ár-érték arány is fontos tényező a vállalat számára. 

Világszerte aktívan az ügyfelekért
A svájci Schaffhausenben lévő központ mellett leányvállalatai az Egyesült Államokban, Európában és Ázsiában is megtalálhatók. A cég továbbra is szeretné megőrizni az eddigi irányt, hogy időtálló minőségi termékeket állítson elő, amelyek gyors alkalmazkodást biztosítanak folyamatosan változó piacokhoz.