GAERNE

Könnyű és kényelmes országúti és MTB cipő kerékpárosoknak és triatlonistáknak

Ruházat

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

22 Keresési eredmények

A GAERNE cég több mint 50 éve készít sportcipőket, mint például hegyi és országúti kerékpáros cipők az igényes és ambiciózus sport szerelmeseinek. Az 1962-ben alapított GAERNE, a kedvező ár / érték arányának köszönhetően ma az egyik legnépszerűbb kerékpáros cipőgyártó a kerékpárosok és triatlonisták körében. Az olasz cég az olyan kerékpáros ruházat területén is nagy népszerűségnek örvend, mint például zokni és talpbetét. Minden kézzel készített túracipőkkel kezdődött még 1962-ben. Ezt követően belépett a motocross sportba és végül a nyolcvanas években a „click" pedál rendszerek bevezetésekor belépett a kerékpársportba is.

GAERNE cipő - modern technológia, gondos anyagválasztás
A GAERNE cég folyamatos innovációjának és fejlesztéseinek köszönhetően az általuk gyártott cipőkre a jövőben is lehet számítani. Modern technológiák, gondos anyagválasztás és futurisztikus design, ezek teszik lehetővé, hogy az erős és tartós cipők sokáig az Ön rendelkezésére álljanak.

GAERNE kerékpáros cipő a Venetoból - "Made in Italy"
Minden GAERNE kerékpáros cipőt az olaszországi Veneto régióban készítenek. A GAERNE egy családi vállalkozás, mely a Gazzola család tulajdonában van. A vállalat élén ma is az alapító Ernesto Gazzola és gyermekei állnak.

Sok profi és amatőr sportoló profitál világszerte abból a tudásból, amit a Gazzola család épít be a termékeibe.