FALKE

funkcionális sportruházat

Ruházat

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

37 Keresési eredmények

FALKE funkcionális fehérnemű és sportruházat
A FALKE olyan cég, amely kiváló minőségű, modern sportruházatokat és kiegészítőket kínál. A céget 1895-ben alapították, és a tulajdonosa ma is a Falke család negyedik generációja. Amellett, hogy nőknek, férfiaknak és gyermekeknek készít zoknit vagy harisnyát, a cég funkcionális sport zoknit és sportruházatot is fejleszt és gyárt. Az említett termékek piacán elsősorban olyan anyagokat és szálakat használnak, amelyek tökéletesen megfelelnek bizonyos sportok igényeinek kielégítéséhez, mint a kerékpár. Ki gondolta volna, hogy az alapító Falke tetőfedő volt? Ma, Falke egy nemzetközi divat és életmód vállalat, amely sikeresen használja a technológiai tudását kerékpáros és futó termékeinek fejlesztésére.

Varrás nélküli Falke funkcionális fehérnemű
Különösen fontos, hogy a kerékpáros ruha alsó rétege tökéletesen illeszkedjen, és ne legyen semmilyen zavaró varrás. Ezért a Falke funkcionális fehérnemű varrásmentes, és a testrész formájára kialakított, hogy tovább növelje a kényelmet. Egy különleges fénypont, a Falke funkcionális fehérnemű jellemzői közül a Body Mapping technológia. Ezzel a technológiával meghatározzák a test különböző zónáit, melyeknek különböző szintű hőszabályozásra van szükségük. Ezután a ruha egyes zónáit különböző módokon szövik össze. Ezzel biztosítva, hogy a megfelelő szövet a megfelelő helyen legyen, így nyújt a Falke funkcionális fehérnemű kiváló légáteresztő képességet és nedvesség kontrollt.

FALKE kerékpáros ruházat - kerékpáros alsónadrág, lenyűgöző funkcionalitás
A Falke célja, hogy fejlessze sport- és kerékpáros ruházatait, amelyek megfelelnek sportolók a egyedi igényeinek. A funkcionalitás és a kényelem rendkívül fontos, mert a sport ruházat részeként, például a magas színvonalú sport zokni is, a sikertényezők közé tartozik. Falke zoknik anatómiailag illeszkednek. A zoknik egy másik lenyűgöző jellemzője a speciálisan kifejlesztett anatómiai jobb és bal lábujj rész. Az ergonomikus párnázott zónáknak köszönhetően a sport zoknik kiváló rezgéscsillapítást és jó nyomás eloszlást biztosítanak. Hála a modern és kényelmes textilnek, a Falke megszilárdította helyét a sportruházat iparban.