• 50,000 azonnal szállítható termék
  • Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  • Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  • 30 napos visszavásárlás
  • Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

evoc

A kerékpáros hátizsákok és a kerékpáros táskák diadala

Kiegészítők

57 Keresési eredmények
Kezdetben csak egy lavina lapát volt. Amikor az egykori profi snowboardos Holger Feist a boardjával a pályán volt, megsérült a hátizsákjában lévő lavina lapáttól. Ez soha nem történhet meg újra. A fájdalomból okulva, ő és társa, Bernd Stucke darabokra vágott pár szivacsot, hogy hátvédőkkel lássák el hátizsákjaikat. Így jöttek létre az első prototípusok, amelyek barátaik és ismerőseik közt gyorsan népszerűvé váltak. Ma az egész világon megtaláljuk a termékeiket.

evoc - Sportfelszerelés kalandorok számára
2008-ban a két sportoló, Bernd Stucke és Holger Feist Münchenben megalapították az evoc céget – az Evolution Concept rövidítése. A név tükrözi az érdeklődést az innovatív hátizsákok és kerékpáros táskák fejlesztésére kalandorok számára, valamint az új trendek kialakítására a tervezés, a kényelem és a biztonság tekintetében. A tartós sisakhálóktól a szerszámtartó rekeszeken át a hidratáló zsákokig hosszú távú túrákra, mindent megtalál a hátizsákban. Az intelligens funkciók, a kiváló minőség, a funkcionalitás és a tartósság jellemzi az összes evoc terméket. Számos tesztgyőzelem és profi bringás bizonyítja a termékek minőségét.

evoc - A kerékpáros hátizsákoktól a kerékpártároló zsákokig
Az evoc már régóta nem csak snowboardosoknak gyárt hátizsákokat. A kínálat kibővült, és ma hatalmas választékot kínál a kerékpárosoknak. A védő hátizsákoktól az MTB túrákra a kerékpáros repülős táskákon át, a hidratáló zsákokig elsősegély készlettel - az evoc ellátja a kalandorokat a szükséges felszereléssel. Biztonságos, funkcionális és stílusos.