ERGON

Ergonomic bike saddles and grips for more comfort on the bike

Alkatrészek

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

91 Keresési eredmények

Ergonomikus kerékpáros termékek az Ergontól
Az Ergon kerékpáros cég neve mindent elárul, mert az Ergon az ergonómia kifejezés rövidítése. Ezért az Ergon kerékpáros termékek, mint például a nyergek, markolatok, hátizsákok, lámpák, kesztyűk, vagy pedálok különösen felhasználóbarát tulajdonságaikkal tűnnek ki a versenytársaik közül. A hangsúly a jó kivitelezésen, a hatékonyságon van, így védve az ízületeket és izmokat, mert sok nem várt kellemetlenség adódhat kerékpározás közben. Sokáig ülni egy kerékpár nyergén hátfájást okozhat, és a csuklója is sérülhet, ha a kormány szöge túl meredek vagy túl lapos kerékpározás közben, továbbá a tenyere is megfájdulhat, ha a kerékpáros kesztyű nem elég ergonomikus. A folyamatos kutatás a megfelelő anyagok és technológiák után alkotják az Ergon termékek alapját.

Ergon kerékpáros termékek - profi kerékpáros csapatok által tesztelve
Az Ergon termékeket folyamatosan a profi kerékpáros csapatok tesztelik: a legjobb teljesítményért a nemzetközi első osztályú kerékpáros versenyeken, a profi kerékpárosoknak és a nyugodt tekerésért a mindennapokban. Akár a mountain bike vagy országúti kerékpárosok, csapat sportolók vagy egyéni kerékpárosok, profi kerékpárosok, vagy csak hobbi bringások: az Ergon elsősorban olyan termékeket kínál, melyek minden igénynek megfelelnek. Az Ergon kutatási és fejlesztési részlegének célja a tökéletesség - és boldog, sikeres kerékpárosok. Ezért gyárt az Ergon kerékpárnyergeket, markolatokat, pedálokat, kerékpáros kesztyűket, kerékpáros hátizsákokat és egyéb eszközöket kerékpárosok számára.

Ergon kerékpár alkatrészek - szakmai know-how a legjobb kerékpáros teljesítményért
Kerékpáros termékek fejlesztésekor az Ergon a legjobb szakemberekre támaszkodik. Szakterületük legjobbjaival, akik tovább tökéletesítik az Ergon kerékpáros termékeket: ipari tervezők, sportolók, országúti kerékpárosok, mérnökök, kerékpáros szakértők – mindegyikük számára fontos az ergonómia. Együtt, ők az Ergon a kutatási és fejlesztési csapata.