•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

Ergon

Ergonomikus kerékpáros termékek az Ergontól
Az Ergon kerékpáros cég neve mindent elárul, mert az Ergon az ergonómia kifejezés rövidítése. Ezért az Ergon kerékpáros termékek, mint például a nyergek, markolatok, hátizsákok, lámpák, kesztyűk, vagy pedálok különösen felhasználóbarát tulajdonságaikkal tűnnek ki a versenytársaik közül. A hangsúly a jó kivitelezésen, a hatékonyságon van, így védve az ízületeket és izmokat, mert sok nem várt kellemetlenség adódhat kerékpározás közben. Sokáig ülni egy kerékpár nyergén hátfájást okozhat, és a csuklója is sérülhet, ha a kormány szöge túl meredek vagy túl lapos kerékpározás közben, továbbá a tenyere is megfájdulhat, ha a kerékpáros kesztyű nem elég ergonomikus. A folyamatos kutatás a megfelelő anyagok és technológiák után alkotják az Ergon termékek alapját.

Ergon kerékpáros termékek - profi kerékpáros csapatok által tesztelve
Az Ergon termékeket folyamatosan a profi kerékpáros csapatok tesztelik: a legjobb teljesítményért a nemzetközi első osztályú kerékpáros versenyeken, a profi kerékpárosoknak és a nyugodt tekerésért a mindennapokban. Akár a mountain bike vagy országúti kerékpárosok, csapat sportolók vagy egyéni kerékpárosok, profi kerékpárosok, vagy csak hobbi bringások: az Ergon elsősorban olyan termékeket kínál, melyek minden igénynek megfelelnek. Az Ergon kutatási és fejlesztési részlegének célja a tökéletesség - és boldog, sikeres kerékpárosok. Ezért gyárt az Ergon kerékpárnyergeket, markolatokat, pedálokat, kerékpáros kesztyűket, kerékpáros hátizsákokat és egyéb eszközöket kerékpárosok számára.

Ergon kerékpár alkatrészek - szakmai know-how a legjobb kerékpáros teljesítményért
Kerékpáros termékek fejlesztésekor az Ergon a legjobb szakemberekre támaszkodik. Szakterületük legjobbjaival, akik tovább tökéletesítik az Ergon kerékpáros termékeket: ipari tervezők, sportolók, országúti kerékpárosok, mérnökök, kerékpáros szakértők – mindegyikük számára fontos az ergonómia. Együtt, ők az Ergon a kutatási és fejlesztési csapata.

“The Ergon Method”
Ergonomics, design and engineering share equal importance in the Research & Development department of Ergon. All three areas complement each other and work synonymously.
The 16-member team consists of leading specialists in their respective fields: comprised of physicians, sports scientists, engineers, industrial designers and world class athletes. They all have the same goal: to develop products that offer best possible ergonomics for cyclists of various disciplines.

Longer relaxed rides – that's what many cycle tourers dream of. Discomfort or pain can quickly ruin the fun of riding your bike.
Ergon is the category pioneer and leader in the segment of ergonomic comfort grips – proven by various testing certificates, awards and millions of satisfied customers.

All-Mountain ergonomics
  • may improve control over your bike
  • may increase safety
  • Provides direct feedback from the trail