ENDURA

Robust cycling clothing from Scotland

Ruházat

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

99 Keresési eredmények

FS260-Pro, MT500, Luminite, Singletrack, Hummvee, ... - az ENDURA kollekciói határozottan a kerékpároksoknak lettek kifejlesztve. Kiváló minőségű anyagok és a tökéletes illeszkedés - mindenki ismeri a kerékpáros nadrágok, kabátok, rövidnadrágok, mezek és kiegészítők skót gyártóját. Fedezze fel a női és férfi kiváló minőségű kerékpáros ruházatunkat online boltunkban! A klasszikus feketétől a trendi szezonális színekig - itt megtalálja a megfelelő ruhákat MTB-re, országúti kerékpárra és a városi hajtásra is!

Az Endura-t a skóciai Edinburghben alapította a fanatikus kerékpáros Jim McFarlane. Jim kerékpáros felszerelését egy triatlon verseny alkalmával ellopták, így arra kényszerült, hogy pótolja a versenyzéshez nélkülözhetetlen kerékpáros ruházatát. Ekkor döbbent rá, hogy nem elérhető a piacon jó minőségű, időtálló, a teljesítményt maximálisan figyelembe vevő kerékpáros öltözet, így maga állt hozzá, hogy megtervezzen és előállítson egy minden igényének tökéletesen megfelelő kollekciót, a funkcionalitásra és hosszú élettartamra fókuszálva.

Eleinte külsős cégekkel készítette az Endura a ruháinak alapanyagát, de hamar kiderült, hogy ezek a cégek nem képesek garantálni azt a minőséget, amit cég elvárna tőlük. 1993-tól az Endura saját gyártósorain kezdte készíti termékeit, ezzel biztosítva a garantált Endura minőséget.

Az Endura első modellsorozata az MT500-as (nadrág, mez) volt, amely az akkor egyre népszerűbb mountain bike kerékpárosok körében nagy sikert aratott. Ezzel az Endura gyakorlatilag egyik napról a másikra meghatározó szereplővé nőtte ki magát mountain bike ruha piacon.

Az Endura azóta az Egyesült Királyság legnagyobb kerékpáros ruházati gyártójává nőtte ki magát és napjainkban hódítja meg Európát. A forgalmazók már Skandináviában, Oroszországban, Dél-Afrikában, Ausztráliában, USA-ban, Kanadában és a Távol-Keleten is jelen vannak, ezzel biztosítva az MTB-sek és a közúti és ingázó kerékpárosok kerékpáros ruházat iránti igényét. Kínálatukban ma már megtalálja rövidnadrágok, dzsekik, nadrágok, mezek, mellények és vállpántos nadrágok, valamint kiegészítők, mint a kesztyűk, zoknik és sisakok széles választékát. Az FS260-Pro, az ENDURA Luminite, az MT500, az ENDURA Hummvee és az ENDURA Singletrack nadrágok, rövidnadrágok, mezek és dzsekik különösen jól ismertek. A klasszikus feketétől a trendi szezonális színekig - itt megtalálja a megfelelő ruhákat a nyári melegre és a hideg, esőst téli napokra egyaránt!