Cycology

Ruházat

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

32 Keresési eredmények

A 2011-ben alapított Cycology Clothing egy ausztrál márka, amely kiváló minőségű mezeket és pólókat gyárt trendi formatervezésben, színekben és mintákban, amelyeket a kerékpározás iránti szenvedély ihletett.

Cycology - A kerékpározás szenvedélye
A Cycology mögött álló kreatív erő olyan tervező, aki inkább teljes munkaidős sportoló lenne, de a tehetség hiánya miatt szüksége van a mindennapi munkára. Minden szabad percet a biciklijén tölt. A több ezer nyeregben töltött kilométer, edzésen és versenyeken gyakran inspirációt jelent az egyedi grafikákhoz, amelyek néha még a Cycology termékein is megjelennek.

Cycology - pólók, mezek, ingek és egyebek
Az online boltunkban a Cycology számos népszerű ruháját megtalálja - a klasszikus pólóktól kezdve a női és férfi férfiak számára készült high-end kerékpáros mezekig. Az ausztrál márka nagyszerű designja inspirálja a kerékpározás szerelmeseit a világ minden tájáról, hogy büszkén osztozzanak szenvedélyükben, a kerékpárok és a kerékpározás iránt. A kerékpáros ruhák kiváló minőségű anyagokból készülnek, puha tapintásúak és rengeteg stílust képviselnek.