Cinelli

egy darab kerékpáros történelem Bella Italia

Ruházat

Kiváló minőségű országúti alkatrészek a kultikus CINELLI-től
Néhány név kész nyelvtörő az országúti kerékpár szerelmeseinek - és minden bizonnyal a Cinelli is egy közülük. Az 1947-ben Milánó közelében alapított cég, mindig egyet jelentett a gyönyörű országúti kerékpár vázakkal és tartozékokkal. A márka legfinomabb anyagok kombinálásával, minőségi kivitelezéssel és az olasz designnal vált népszerűvé.

Cino Cinelli, már tapasztalt és sikeres sportolóként alapította a márkát, és ezzel rengeteg innovációt adott a modern kerékpározásnak: kezdve az alumínium kormánytól, műanyag betétes nyergeken át a gyorszáras pedálokig. A Cinelli él hal az országúti kerékpárért, minden egyes alkatrészt évtizedes gyakorlati tapasztalattal finomítanak.

Az 1987-ben bemutatott parafa kormány bandázs még ma is szerepel a Cinelli termékei között, igaz annak egy kicsit továbbfejlesztett változata. A kormány bandázs, mint érintkezési pont a kerékpár és kerékpáros között nagyon fontos szerepet tölt be. Ezért a Cinelli sok szeretettel és szakértelemmel tökéletesítette termékeit. A sportolók választhatnak csúszásgátló mikroszálas, kényelmes Bubble Ribbon légbuborékos és