•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

Castelli
Funkcionális kerékpáros ruházat és sokoldalú kerékpáros felszerelés

Castelli volt az első cég, amely egy vízlepergető anyagból, Lycra-ból készített rövidnadrágot és mezeket, és így vált az egyik vezető kerékpáros ruházatot gyártó céggé. A Castelli céget Maurizio Castelli alapította. Maurizio apja már korábban, 1876-ban alapított egy céget Vittore Gianni néven, amely többek között az AC Milan-nak és a híres milánói balettnek készített ruhákat. 1910-ben készítették az első kerékpáros ruhát. Maurizio csapata mindig is azzal a céllal készítette mezeit, hogy olyan funkcionális kerékpáros ruhát állítson elő, amely a sportolók számára a legmegfelelőbb.

Castelli kerékpáros ruházat széles választékban
A Castelli cég nemcsak rövidnadrágokat és mezeket kínál, hanem praktikus és funkcionális kerékpáros felszerelések széles skálájával rendelkezik. Csak úgy, mint kerékpáros nadrágok rövid vagy hosszú kivitelben, különböző kerékpáros mezek, továbbá kesztyűk, sapkák, zoknik, fehérneműk, szélálló és esőálló kabátok, kamáslik, kar és térd melegítők. A cég termékeit sportolók tervezik sportolóknak, így a tervezés és gyártás során a funkcionalitás és könnyű kivitel egyaránt különösen fontos szerepet játszanak.

Castelli mezek - funkcionalitás és design kombinációja 
Annak érdekében, hogy a test meleg és száraz maradjon, a mezeket lélegző anyagból készítik, hogy a nedvességet könnyen elvezesse. A hátsó zsebek kialakítása gyors hozzáférést biztosítanak, mely edzés közben sem csúszik el. A Castelli-re jellemző kis varratok még kényelmesebbé teszik a mezeket.

Minden időben, a megfelelő kerékpáros kiegészítő 
Nem csak Castelli mezek készülnek lélegző és időjárásálló anyagból, hanem a Castelli többi terméke is, például kesztyűk, nadrágok / kerékpáros nadrágok, kabátok, sapkák, zoknik és mellények.
WE NEED YOUR CONSENT TO LOAD THE YOUTUBE SERVICE!
We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.