CASCO

az európai sisakgyártó

Ruházat

A sisak specialista a kerékpár sportban
Az 1989-ben alapított családi vállalkozás célja magas minőségű kerékpáros bukósisakok és sport szemüvegek egyedi stílusban való gyártása. Ez az a filozófia, amely sikeres volt egészen mostanáig. Ezért lehet a CASCO jelenleg az egyik vezető vállalat a sisakgyártók között. Ahogyan a design, úgy a biztonság, kényelem és a minőség is a legfontosabb szempontok közé tartoznak a CASCO-nál.

Sokoldalú sisakok a verseny és a sprint kerékpáros szektorban
A sisak specialista CASCO sok időt és energiát fordít az újabb és újabb fejlesztésekre, melyekkel a sisakokat még kényelmesebbé, biztonságosabbá, jobbá tegye. A kényelmen és biztonságon felül fontos, hogy a sisak hatékony szellőzést biztosítson. A CASCO trendformáló volt és maradt a mai napig, a 2004-ben kifejlesztett CASCO WARP-pal – mely egy sprint sisak kimondottan időfutamra tervezve.

Speciális sisakok állóképességi sportokhoz, mint például a triatlon és országúti kerékpár versenyzés
A CASCO 2009-2010-től állóképességi sportokhoz való sisakok fejlesztésébe kezdett, ilyenek a triatlon vagy az országúti versenyek. Ezen területen a CASCO célja, hogy olyan aerodinamikával rendelkező sisakokkal lássa el a versenyzőket, melyekben a legjobb teljesítményt tudják nyújtani.

 "Made in Europe" 
CASCO tudatosan döntött úgy, hogy összes termékét Európában állítsa elő. Ily módon, garantálja a mindig magas minőséget, alkalmazottai számára az ideális munkakörülményeket. CASCO egyaránt aktívan támogatja tömegsportot és az élsportot is. Sok olimpikon, világbajnok bízik a CASCO-ban, kerékpáros és lovas sportban egyaránt.